Piesakies uz Cosmo seansu filmai "Romai - ar mīlestību"!

02.10.2012

Izcilais režisors Vudijs Alens mīlestības apliecinājumu skaistākajām Eiropas pilsētām turpina ar filmu par "mūžīgo pilsētu" - Romu.

Pēc panākumus guvušajām lentēm "Vikija Kristīna Barselona" un "Pusnakts Parīzē" seko romantiska komēdija "Romai - ar mīlestību", kurā savijas vairāki komiski un romantiski stāsti. Filmā darbojas tādas zvaigznes kā Penelope Krusa, Aleks Boldvins, Elēna Peidža, Džese Eizenbergs un citi. Arī pats režisors un scenārija autors Vudijs Alens atgriežas uz lielā ekrāna!

Lai pieteiktos uz filmas seansu, līdz 8.oktobra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz [email protected] ar norādi "Piesakos Cosmopolitan kino seansam!". Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam portālā Draugiem.lv, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Obligāti norādi, ja vēlies apmeklēt filmas pirmizrādi 11. oktobrī k/t Citadele(Forum Cinemas) plkst. 19:00; k/t Multikino (Rīga Plaza) plkst. 19:15; vai k/t Cinamon (Alfa) plkst. 19:45. Vērā tiks ņemti tikai tie pieteikumi, kurus saņemsim no 2.oktobra līdz 8. oktobra plkst. 12:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Kā vienmēr, arī šoreiz Cosmo seansos tu varēsi laimēt lieliskas kosmētikas dāvaniņas. Turklāt pirms kino Citadeles un Multikino seansiem varēsi nobaudīt dzērienus - lieliskos Somersby sidrus!* www.somersby.lv

* Alkohola lietošana ir kaitīga veselībai.

Komentāri [19]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nēē, vot šito es nesaprotu, tiešām tā var būt ka kamēr citas NAV tikušas uz pāris seansiem, tikmēr es VēL JOPROJāM nevienu( bez jebkādām skaudībām), kaut arī sūtu pieteikumus no pašiem pirmssākumiem kad vispār šī iespēja parādījās. Un vienmēr sūtu uz Multikino, tad kāda velna pēc nedod visiem kas sūta uz turieni, ja esot pustukšs kino pēc tam.
09.10.2012 18:05 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+0
Pandory, atraksti uz [email protected], pārbaudīšu Tavu kontaktinformāciju. Varbūt pieteikumā tiek norādīta nepareiza informācija vai kā tamlīdzīgi, kas kalpo par iemeslu, kāpēc ielūgumi Tev netiek izsūtīti.
Par pustukšo kino - vienmēr esam teikuši, ka Cosmo kinoseansiem netiek atvēlēta visa zāle, bet gan konkrēts biļešu skaits tajā. Tāpēc pēc kopējā seansa apmeklētības nevar spriest par to, cik daudz abonentu ir vai nav atnākuši.
09.10.2012 18:14 | saite

+1
wot nesaprotus taas lielas chikstetajas tagad! Jus padomajat ka wel bez jums ir ari cilweki? Wisi grib,es ari gribu :D Bet ne wisu war dabut! kaa mazas meitenes te raud nedabujusas konfekti un nu cosmo waino:D
09.10.2012 17:17 | saite | Atbildēt

+0
Vēstules ir izsūtītas!
09.10.2012 17:00 | saite | Atbildēt

+0
vai ielūgumi jau izsūtīti?
09.10.2012 13:07 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+1
Sveika! Ielūgumi tiks izsūtīti šodien ap plkst. 17:00 :)
09.10.2012 13:23 | saite

+1
Sveikas!
Paldies par pieteikšanos! ielūgumi tiks izsūtīti rītdienas laikā.
08.10.2012 14:09 | saite | Atbildēt

+1
Man bija tieši tāda pati situācija kā Roxy. Atceros vēl šodien, kā man piezvanīja sieviete un piedāvāja abonementu. Vispirms jau iesāka ar visādiem bonusiem, ka Cosmo piedāvājat par velti biļetes uz kino vienreiz mēnesī, būšot pārsteiguma balva no Garnier, ja pasūtīs Cosmo abonementu uz gadu. Iznāk, ka, samaksājot abonementa summu, biļetes uz kino ir par velti. Hmmm.. viss jau būtu jauki, ja šāds solījums arī piepildītos. Es piekritu abonēt, pieteicos uz Cosmo seansu, sūtot pieteikumu uz Cosmo epastu, bet diemžēl vēl neesmu to saņēmusi. Esmu dziļi vīlusies Cosmo. Domāju, ka būtu godīgi, ja tie kuri piesakās seansam un ir abonementi, arī saņemtu kino biļetes, kā tika solīts. Un izloze notiktu starp tiem, kuri piesakās seansam, bet nav abonējuši Cosmo. Saprotu, ka ir biļešu limits, bet nevajag jau sevi izreklamēt pa telefonu, piesolot klientiem pa brīvu kino biļetes, ja tā nenotiek un biļetes ir ierobežotas :( Žēl...
05.10.2012 11:52 | saite | Atbildēt

+0
jā es ar tik 1x uz filmu esmu tikusi :(
04.10.2012 16:24 | saite | Atbildēt

+0
Es parasti piesakos uz Multi kino, bet uz forumu arī esmu pieteikusies un nekā :)
03.10.2012 11:27 | saite | Atbildēt

+0
Paula
uz kuru kino piesakies? Varbū vajag mēģināt uz citu, jo ļoti bieži visas piesakās uz vienu un tad citi ir pilnīgi tukši (p. Multikino @RigaPlaza) :)
Es prakstiski vienmēr saņemu ielūgumus un neik nenožēloju abonēšanu. Plānoju abonēt arī nākamgad, jo tomēr mazie pārsteigumi (kā kino) ir ļoti jauki. :)
03.10.2012 11:05 | saite | Atbildēt

+0
Es no visām pieteikšanās reizēm esmu tikai 1reiz bijusi... Protams, ka gribās vēl :)
03.10.2012 10:25 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits