Tik ļoti pietrūks.

25.05.2013, kuuuuka

Tie, kas lasīja manu iepriekšēko ierakstu, saprot, par  ko runāju.

Kāpēc izvēlos šo vietu, lai paustu savas emocijas? Draugos negribas, arī mammai ir bezgala skumji.

Vakars pēc bērēm bija tik ļoti emocionāls. Sen ar mammu nebijām tā runājušās. Par daudz ko. Pat par to, ko es labprāt būtu noklusējusi, bet kas tik ļoti nospieda manu sirdi. Mums beidzot jāiemācās sarunāties. Mēs esam tādas dīvainas - ja dusmojamies, nerunājam viena ar otru. Dažreiz pat nesaprotam, par ko otra dusmojas. Omīte vienmēr bija pa vidu, abas viņai uzticējāmies, un viņa palīdzēja ar padomiem. Bet tagad mums jāmācās saprasties divām vien.

Jūtu, ka rakstās neloģiski. Pilna galva ar dažādām domām, ko nevar sakārtot. Ir tikai tik ļot riebīga sajūta, ka nekas vairs nebūs kā agrāk...

Komentāri [1]

+0
Sapratu tevi loti labi.Es biezi domaaju ,ka nemaakam sarunaaties tiesi ar saveejiem!Es esmu gudra maaciitaaja,bet kad jaaruna ar savu mammu,kura vecaaka kundziite,peeksni aizmirstu,ka vina tacu ir taaada pati gandriiz ,kaa mani slimnieki-kaapeec man nav pacietiibas uzklausiit vinu?Laikam visiem taada probleema -ar to nepaziistamo cilveeku ir briiziem vieglaak sarunaaties,kaa ar savu radinieku-nesaprotu kaapeec,bet tas tik biezi noveerots...Varbuut baidamies no taa,ka saveejais nesapratiis...!
25.05.2013 17:16 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits