Holivudas jaukās meitenes

06.03.2013, ance_silina

Dženifera Lorensa filmā Optimista stāsts (Silver Linings Playbook)

Teikšu atklāti - pēdējā laikā mani nogurdina superskaistās, superperfektās Holivudas zvaigznes ar kuces attieksmi. Un domāju, ka neesmu vienīgā. 

Piemēram, Kima Kardašjana. Viņa ir veiksmīga, skaista un populāra sieviete, kas nocopējusi pašu Kanje Vestu un pelna baisu naudu ar to vien, ka viņa ir Kima Kardašjana. Bet vai es varu ko mācīties no viņas attieksmes un dzīvesstila? Domāju, ka nē. Tāpēc pēdējā laikā manu uzmanību arvien vairāk piesaista aktrises, kuras drīzāk varētu raksturot kā draudzīgas kaimiņu meitenes, nevis superzvaigznes. Piemēram, lieliskā Dženifera Lorensa. Viņa paklūp, ejot pēc savas Oskara balvas, citā ceremonijā gandrīz paliek bez kleitas un pavisam nesen atzīstas, ka dievina Photoshop - jo patiesībā jau neviens cilvēks dzīvē neizskatās tik perfekts kā reklāmu modeles. Tāpat arī Mila Kunisa - viņa pirms laika devās uz randiņu ar kādu amerikāņu kareivi, kurš bija pietiekami drosmīgs, lai viņu uzaicinātu. Un vēl pavisam nesen Mila piedalījās izcili jaukā intervijā ar kādu ļoti nervozu žurnālistu - video, kas liek visai pasaulei iemīlēt Milu vēl vairāk, vari noskatīties zemāk.

Vai tevi vairāk iedvesmo nevainojami perfektās aktrises vai arī zvaigznes, kuras nebaidās atzīt savas kļūdas, ar degunu nestumda mākoņus un reizi pa reizei atļaujas izskatīties muļķīgi?

Komentāri [7]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Es gan apšaubu, ka viņas veiksmes milzu nauda ir viņas absolūts nopelns, ja raksta autore min, ka viņu nogurdina vienkārši šīs skaistās holivudas zvaigznes, tad man atverot klaču lapas, nogurdina bezjēdzīgi raksti par viņām, piemēr viņš parādija dibenu, viņš faniem atvainojās, tas par Bīberu, bet nu lielākai daļai šādi raksti. Tas liek man secināt, ka lielākā daļa šo cilvēku bagātības nopelns ir prese, kas patiesi dominē pār visu, jo tikai šādas informācijas ceļā mēs par viņiem uzzinam, un viņi savukārt ar savu atpazīstamību nopelna, to var teikt arī par Latvijas māksliniekiem, bet tur tas ir stipri izteikti. Es par Kimu neko nezināju, tikai pēc preses uzspiestiem rakstiem par pilnīgām muļķībām uzzināju. Neredzu neo apbrīnas vērtu, apbrīnojams ir tas, kas ar grūtu darbu, pacietību, talantu spēj nest peļņu sev, un citiem prieku, nevis no publicitātes, kas ir mākslīgi uzpūsta.
20.03.2013 07:23 | saite | Atbildēt

+0
Man gan ļoti patīk Kima un visa Kardašianu ģimene. :) Cilvēki atraduši veidu, kā labi nopelnīt un pelna un bauda dzīvi. Tāds jau katram mums ir mērķis- baudīt dzīvi!
18.03.2013 15:33 | saite | Atbildēt

+0
Man gan tā pati Kardasjana uzrunā. Labi ir viņa tāda kāda ir - tas stils, seksa video un tml. BET mani fascinē viņas spēja no NEKĀ izveidot veiksmīgu, milzu naudu pelnošu projektu! Un vot tas tiešām IR jāmāk!!! PAr to arī apbrīnoju. Kā arī tas ka viņa pavilka sev pakaļ visu savu famīliju - visi viņi dzīvo cepuri kuldami, nopelnot paprāvu mantojumu, ko vēl saviem mazbērniem atstāt! Un tas viss no nulles - kaut kada armēņu ģimenīte ASV. Un vēl teikt, ka nav par ko apbrīnot... IR!
12.03.2013 02:03 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+1
NEKAS viņiem nebija jāsāk no nulles. Kardašjanas tēvs VIENMĒR ir bijis ļoti labi situēts un iekš TV neuzradās no nekurienes.
Ja NEKO nezini, labāk paturi savu supergudro komentāru pie sevis.
20.03.2013 16:38 | saite

+0
Man Jennifer Lawrenc ir vienaldzīga,man viņa neiepatiksies vairāk tikai tāpēc,ka viņa pakrita ejot pakaļ balvai :D
Man patīk iedvesmojošas personības,kas dzīvē kaut ko ir sasniegušas un palīdz apkārtējiem un dalās labajās emocijās. Kā piemēram Ellen! Viens no iedvesmojošākajiem cilvēkiem Holivudā!
10.03.2013 19:06 | saite | Atbildēt

+0
Mani aktrises un realitaates shovu zvaigznes neiedvesmo vispaar. Es labaak kaa piemeeru njemu veiksmiigus uznjeemeejus, labdariibas fondu dibinaataajus, varonjus, politikjus un paareejos, kuri negozeejaas slavas sauliitee, bet nemanaami gaazj kalnus un padara sho pasauli labaaku.
10.03.2013 17:47 | saite | Atbildēt

+0
Es domaaju tiesi taapat kaa tu!:)Jennifer Lawrenc patiik loti daudziem maniem pazinaam tiesi taapeec ,ka ir taada kaada ir-parasta kaiminu meitene.Taadu iespaidu atstaaja intervijaa!
10.03.2013 03:11 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)