If it's meant to be, it will be

27.02.2012, mangija

Nezinu kāpēc, bet man bija ļoti svarīgi, lai viņš uzzina, ka man negaršo rozīnes. Diemžēl tas palika nepateikts (tāpat kā vēl daudz kas cits). Mans "Tu man ļoti patīc" palika bez viņa "Tu man arī".

Tā jau reizēm gadās. Lai runā tagad vai klusē uz mūžīgiem laikiem, tā teikt... Dzīve jau, protams, turpinās. Tomēr drīz jau Cīruļputenis, bet es joprojām nespēju aizmirst puisi, kuru man atņēma rudens...

----There's no happy endings. Endings are the saddest part. So give me a happy middle. And a very happy start.

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Eh man ira tieši tas pats, pusgads drīz būs , bet aizmirst kkā nesanāk . Itkā vienā brīdī aizmirstās , bet tad kāda lieta vai dziesma un atceras atkal.
28.02.2012 23:22 | saite | Atbildēt

+1
dzivoju pec principa - vienmer viss beidzas labi, ja nekas vel nav labi, tatad nekas vel nav beidzies!
varbuut sis puisis,kas aizgaja rudeni, vel nak atpakalj... kas to lai zin...
28.02.2012 17:50 | saite | 1 atbilde | Atbildēt

+1
Paulu Koelju...
Jā, varbūt... :) Paldies par jauko komentāru. ;)
28.02.2012 21:36 | saite

+1
Dīvaini, bet man ļoti patīk beigas. Tas mēdz būt tik skaisti, jo tieši tam bija lemts beigties. Sāpes un "the sound of missing someone" vispār man šķiet ir apbrīnojami skaistas un dziļi garīgas jūtas. Protams, arī attiecības, kas nebeidzas un ir laimīgas. Bet nepiepildītais arī ir kas īpašs :)
27.02.2012 18:51 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits