Būt laimīgai esot tālumā.

06.01.2012, lillit
Tātad mans dzīves parmaiņu laiks sakā pirms 2 gadiem. Es mācijos parastā pilsētas vidusskolā. Jau sākoties mācibu gadam, mani pārnēma bailes par to, ko darīšu pēc vidusskolas. Laiks gāja. Cītīgu mekleju skolas, kursus utt. Lidz nonācu pie secinājuma, ka neko nevaru atlauties. Nāku no nabadzigas gimenes + masa bija augstskola un izredzes man tikt nebija. Tā nu vienigā izeja bija braukt pie drauzdenes uz Lielbritāniju. Teiksu godigi, biju satraukta. Mani vadija skumjas un prieks. Skumjas, jo man bija draugs. Kopā bijām 2 gadus. Pateikt vinam, ka man jāaizbrauc bija sirdi plososi. Biju gatava tam, ka vins nevelesies ar mani tikties, bet nē - vins palika lidz manai pedejai dienai Latvijā. Nekad muzā nebiju izjutusi sādas sāpes, likās, ka sirdi rauj ārā no krutim. Nu ierados. Es nejutos laimīga. Jutos kā no laivas izsviesta. Ar draugu sarakstijos, lidz bridim, kad sapratu, ka man nav nekadu iespeju atgriezties mājas. Lidz ar to sāku cilveku atstumt. Domāju, ja neuzturesim kontaktu paliks vieglāk. Sirds sāpeja. Jutas nerimās. Pie sevis domīju - nu cik ilgi var mīlēt cilvēku ja neredzi viņu, neuzturi kontaktu, nevari sajust vinu.. Atbildi neradu. Ilgas mocija mani, grauza grauza lidz pienaca diena, kad braucu apciemot visus. Sis laimes sajutu, kad izkāpu lidostā 'Rīga', to nevar aprakstit. Sajutos skumji, jo esmu spiesta dzivot ārzemes, pet pasas gribu, es atdotu visu, lai varetu atgriezties kadreiz Latvijā. Tātad mans draugs mani tur sagaidija. Jutos kā debesis. Katru dienu pavadijam kopā, lidz bridim, kad bija jaatgriezas. Es tik loti negribeju atgriezties, velejos aizbegt, paslepties, lai nav jabrauc, bet realitate paliek realitate. Tā nu seit rit mans 2 gads. Jutos tuksa. Katru milu dienu skumjas pec majam -Latvijas pieaug. Lai ari ko cilveki neteiku es vienmer leposos ar to, ka esmu Latviete. Ja es nebutu spiesta pamest valsti, iespejams nekad nenovertetu to. Tās ir manas mājas, mana dzimtene, neviena cita valsts to neaizstās. Tagad ar nepacietibu gaidu vasara, kad tikso ar gimeni, draugiem un Vinu.. Es ticu, ka vins ir mans vienigais un istais, jo so gadu laika nevienam no mums nav bijusas citas attiecibas. Manas jutas pret vinu nekad nau rimusas.. Jutos tuksa, jo nevaru but blakus cilvekam ko milu, kas ir mana dzive..Jutos tuksa, katra diena ko pavadu seit sagrauj mani arvien vairak un vairak..

Komentāri [10]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Es negribeju braukt, vecaaki piespieda labaakas naakotnes vaardaa!
08.01.2012 00:33 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es nesaprotu vienu. Kāpēc tu nevari atgriezties Latvijā, censties sameklēt normālu darbu vai iestāties universitātē un ņemt kredītu? Ja jau draugs ir blakus, viņš atbalstīs. Tā vietā, lai cīnītos, tu bēdz. Vai tiešām UK ir tā laimes zeme ar ideālo darbu?
07.01.2012 13:42 | saite | Atbildēt

+0
Man prieks to dzirdeet :-) Jaa, jau rit otrais gads un neesam bijusi citaas attiecibaas, pat negribas neko citu.. Ta bija mulkiga doma no manas puses bet neredzeju citu izeju. Taa nav pazudusi, manuprat, jutas ir tikai augushas.. Es tiesam censos.. tikai tads vajuma posms uznaacis :-| bet liels paldies
07.01.2012 00:16 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
mūsdienās tādu attiecību un nelaimīgu mīlestību ir daudz! (t) pati mocijos gadu, kad mans puisis aizbrauca uz UK strādāt, un es viņu neredzēju veselu gadu! bija ļoooti grūti! bet es esmu no tiem cilvēkiem kuri uzskata, ka ĪSTA MĪLESTīBA NEMIRST!!! un mūsu mīlestība ne par kripatiņu nepalika mazāka, tagad dzīvojam kopā, un viss ir lieliski!
vienīgais ko varu tev teikt, turies un domā par nākotni, cik viss brīnišķīgi būs kad varēsi atgriezties mājās!!! tev viss vēl priekšā!!! centies visa nodoties mācībām, sportam un neatraidi savu puisi!!! laiks paskries ātri un tu atkal būsi laimīga!!!
lai veicas ;-)
07.01.2012 00:08 | saite | Atbildēt

+0
Shitais ir mans niks,abcd bija deelj slinkuma ielogoties!
Nu traki gan,ka tikai 2x gadaa sanaka tikties,es braucu uz Vaaciju katru meenesi,un taa jau ir gruuti!
06.01.2012 23:03 | saite | Atbildēt

+0
Paslaik sanak tikai 2 reizes gadaa redzet vienam otru.. Es ceru.. es turos delj tas domas vien, tikai tagad ir tads ka luzuma punkts, jau nedelju nevaru neko padarit.. asaras pa gaisu. negulet, ne est gribas tikai majas.. Paldies Tev :-)
06.01.2012 23:00 | saite | Atbildēt

+0
Paslaik sanak tikai 2 reizes gadaa redzet vienam otru.. Es ceru.. es turos delj tas domas vien, tikai tagad ir tads ka luzuma punkts, jau nedelju nevaru neko padarit.. asaras pa gaisu. negulet, ne est gribas tikai majas.. Paldies Tev :-)
06.01.2012 23:00 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Nu Jums jaacenshas vienam pie otra maksimaali biezi braukt ciemos.
Un kad buus iespeeja vienam ir jaabrauc dziivot pie otra,piem. tam kursh pirmais pabeidz maaciibas.
Es saprotu,kaa juuties,jo mans pusis ar kuru kopaa esmu 4 gadus dziivo Vaacija,es LV... un pagaidaam nav iespeeja dziivot vienaa valstii,jo Vaacijaa nav viegli dabuut dziivokli,sheit man ir maaja un darbs,dziivnieki. Turies! :-)
06.01.2012 22:54 | saite | Atbildēt

+0
Es ar neredzu. Vins macas augstskolaa, laba profesija vinsh nepametis, ja es aizbrauksu bus jamekle darbs par pardeveju vai kko tmlidzigu jo bez izglitibas labaku darbu nedabusu.. Tadu dzivi nevelos. :-( Domas galvaa tik daudz.. risinajumu nerodu.. Es ar saku pamazam zaudet jegu..
06.01.2012 22:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Neredzu jeegu taadai dziivei.
Vai nu lai puisis brauc pie tevis,vai nu vajadzeeja palikt LV. Nedomaaju,ka skola Anglijaa ir to veerta! ;-)
06.01.2012 22:35 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits