Sveikas! Aiz loga grabina lietus, kas tik ļoti raksturīgs rudenim. Pirmais septembris nav aiz kalniem. Ko vilks mugurā 1. kursa studentes? Var vilkt baltu blūzīti un džinsa bikses?
Sveika!
Man šķiet, ka ausgtskolā nemaz nav tāds tipiskais 1.septembris (Varbūt citās ir, es nezinu, bet LU es neko tādu neatminos). Pirmajā studiju dienā vienkārši sākās lekcijas, kā jebkuru citu nedēļu. Es nekā īpaši speciāli nepucējos. Domāju, ka mierīgi vari vilkt to blūzi un džinsas.
Nu es biju sapucējusies formālāk un īpašāk. Tas,ka notiek lekcijas jau nav svarīgi, man svarīgāk bija saglabāt šo sajūtu-ka pirmais Turklāt tas ir īpaši-jauna vide, skola, cilvēki!
Un šogad tieši tāpat-sapucēšos, kaut ne pirmajā septembrī, ne pat piektajā sākas mācības un uzreiz lekcijas-svētku sajūtu pelnījis ikviens.
Un man, goda vārds, asaras acīs, kad ieraugu mazus ķiparus ar gladiolām-nu, kur vel jaukāk?!
es baltu blūzīti uz pirmo septembri pēdējo reizi vilku kādā 6.klasē
atbilde uz jautājumu - studentiem vairs nav pirmais septembris, tā ir tāda pati kā citas dienas
Kad es mācījos 1.kursā, uz 1.septembri vilku tumšas džinsas un melnu glītu blūzi. Nebija, protams, tā kā tagad uz biroju staigāju, bet man liekas, ka jāizskatās pieklājīgi, nevis viss komplekts : džinsas, botes un maisveida džemperis.
atceros, ka viena meitene bija atnakusi balles kleita uz 1. dienu augstskola un tik intensivi visu pirakstija, ka es apbrinoju ka vinai roka nepiekusa. bet ta notiek ar cilvekiem no laukiem.
ko vilkt? manuprat, dzinsa bikses ar bluzi ir labs kompromiss svinigajam un ikdieniskajam.
heh, šitāda diskusija te katru gadu šajā laikā es vilku kleitiņu un tādu kā žaketīti, beeet bija saulains un foršs laiciņš tad. Mierīgi var vilkt džinsus +blūzīti.
http://cosmo.lv/mine/forum/3/topic/40563/?rand=1541374060&ListPage=2
bet jā, man arī šogad tas būs priekšā ceru, ka manā skolā nebūs kaut kas briesmīgs jau par apģērbu- domāju par tumšiem džinsiem, blūzi un vestīti. Laiks rādīs
Man būs 2. kurss, bet mums tāpat pirmajā dienā ir svinīgs pasākums. Gribu un arī skolas etiķete pieprasa izskatīties pieklājīgi, tāpēc vilkšu vai nu melnu zīmuļkleitu vai arī melnus svārkus ar baltu, pieguļošu augšiņu.. tad redzēs, kāds būs garastāvoklis.
switched on, ja drīkst zināt, kur mācies?
nu šis bija pirmais, ko atradu googlē, bet citi džinsi un apavi, manuprāt, ir tīri ok. Jā, jā, zinu, par gaumi nestrīdas, par gaumi smejas, bet es vilktu.
Pakaln, kāpēc gan nē? Es pārsvarā velku blūzes ar kādu žaketīti/vestīti/jaciņu pa virsu, bet klasiskās bikses gan ne tik bieži. Manuprāt, tumši un šauri džinsi + augstpapēžu kurpes ir lieliska alternatīva tam. Un bonusā neizskatās tik ļoti formāli un klasiski.