draudzenes bijušais puisis cenšas man iepatikties bet man ir princips nesatikties ar draudzeņu ne bijušajiem,ne esošajiem puišiem..(kaut arī viņš man nedaudz patīk)
Man droši vien būtu svarīgi uzzināt, ko draudzene par to domā. Ja viņai vienalga vai netraucē, tad jau nav, par ko uztraukties pa lielam... Ja viņai būtu iebildumi, tad cita lieta...
Rodas jautājums - tas ir kāds nerakstītais likums, netikties ar draudzenes ex?
Lai nu kā, draudzenes reti kad paliek uz mūžu, un ja tev patiešām patīk tas puisis un viņam tu, tad skaties, kas sanāk un atmet to principu.Būtu muļķīgi, ja kādreiz šķirtos ar draudzeni un nožēlotu, ka tajā laikā neiepazinies ar to puisi.
Muļķīgiem principiem jāpārkāpj noteikti! Un to, ka nevajadzētu satikties ar draudzenes bijušo, es tiešām uzskatu par muļķīgu principu:) Protams, ja vien viņi nav 2 dienas kā izšķīrušies:)
nē,es nevarētu satikties ar draudzeņu bijušajiem un esošajiem.par laimi man draudzeņu puiši nesaista. :-D
lai gan no vienas puses,tas būtu muļķīgi nesatkties ar draudzenes puisi,tāpēc ,ka draudzenes bijušais,ja nu tas puisis ir mūža lielā mīla,ar kopā lemts novecot!? :-D bet es domāju,ka draudzenes un draudzenes puisim tās simpātijas roda jau,kad vēl draudzene ir kopā ar savu puisi.
Es arī piekrītu viedoklim, ka viss jāpastāsta draudzenei un jānoskaidro viņas viedoklis. Ir meitenes, kas pārdzīvo par to, ko dara viņu bijušie (vai varbūt vēl cer viņu atgūt) un ir tādas, kurām ir pilnīgi un galīgi vienalga. Pati piederu pie pēdējām, bet ja kāda draudzene man iepriekš apjautātos- vai man nav iebildumi, es par to draudzeni būtu ļoti augstās domās, uzskatītu to par ļoti lielas cieņas izrādīšanu.
Nu, tev ir uzmanīgi jāmēģina pajautāt pašai draudzenei. Ja lielā mīla viņiem nebija, tad varbūt nebūs nekas pretī. Pati gan laikam (laikam, jo neesmu bijusi tādā situācijā) nevarētu, jo zinu, ka nespētu piedot, ja viņa satiktos ar manu bijušo.
Bet jāskatās arī, kāda ir tava attieksme pret draudzenēm - ja tev ir vesels bars ar viņām, tad viena vairāk vai mazāk varbūt arī nav būtiski.
labi,ka man ar draudzenēm nav vienāda gaume uz vīriešiem.arī ja būtu netiktos ar viņu ex,jo man tas būtu nepieņemami,pietam daudz jau tiek savstarpēji apspriestas draudzenes attiecības,es zinu tās no vienas puses un nevarētu būt objektīva šajās attiecibas...
Es esmu kopā ar savas draudzenes ex.. viņi bija kopā sen sen, pēc tam jau katram bija citas attiecības ( draudzene jau precējusies ar citu ) un viņiem nekas nesanāca. BEt mums sanāk ļoti labi. Tātad - kāpēc ne?
Es arī kopā ar draudzenes ex, bet viņi bija ļoti minimālu laiku kopā un tur nekas nesanāca. Bet man sanāk, ou jā :-D Draudzene neiebilst, priecājas :-)
pēc pieredzes saku, ka nevajag, jo puisi nāk un iet, bet draudzenes paliek. kā arī viņa jau var teikt, ka viņai nekas nav pretī utt., bet īsta draudzene pati sapratīs, ka nav ko pīties ar ex.