esmu bijusi gan uz 3D, gan uz parasto (nu, traki patiik man tas Poters, ko dariit :D)
Jaasaka, ka 3D man vispaar nepatiik - nekaads baigais efekts nav, tikai taas brilles traucee! Man liekas, daudz patiikaamaak skatiities parasto, ne 3D variantu :-)
Damn!!Gribu uz kino :D Late.,ja es būtu jau Rīgā atgriezusies,es ar tevi uz Poteru aizietu :) Bet es eju tikai uz forumu(vai kino ''Rīga'',bet tas jau cits stāsts).Citus neatzīstu :D
Heartkiller, kāpēc nevar iet uz citiem kino? Tur kāds baigais storijs apakšā? :-O :-D Tu uz tiem pilsētas svētkiem būsi? Es jau sen to jautāju Tev,bet Tu tā arī neatbildēji. :-D
Late.,man citi nepatīk.Ir būts,bet vnk nepatīk.Kā arī-nav īpaši pa ceļam.Esmu pieradusi pie foruma un patīk man tur :)
aaa,es nepamanīju,ka jautāji :D Jā,būšu,būšu.5dien aizbraukšu no rīta sagaidīt savējo un vakarā būsim uz svētkiem :) Es jau nevaru nebūt-ciemiņu pilna māja būs :D
Late - aha, beidzot man brīvāka diena :D Šodien diemžēl netieku, man vakarpusē ieplānots pabūt ar draugu, rīt jāstrādā, būšu mājās 5dien vakarā un brīvs man 6dien, tā ka ja Tev der, tad varētu mēģināt tad. Ja kas, dod ziņu draugos :)