es mācos, rmk1 par ārsta palīgu :) ko tieši gribat zināt? mācības +- ok, 1mais gads pagrūtāk pēc tam 2trais pilnīga haļava, 3šais nezinu vēl - būs man tikai :) pasniedzēji forši, visu var sarunāt, nav nekas drastisks tur, nāk pretī visam. :) mīnusus gan tā baigi negribas te izvazat :D stipendijas, nezinu, nesaņemu, tur baaagi grūti pie vinjam tikt, un tiem kam ir laikam 10ls vinja ir :D
un lekcijas - 1majā gadā ir anatomija, fizioloģija,latinju val. kas ir tādi pagrutaki, veel ķirurģija, profesionālās iemanjas, mikrobioloģija, farmakoloģija, higiēna,ģenētika, pediatrija, terapija. 2ajā gadā paliek mazāk - tikai pediatrija, farm,profesionālās iemanjas, neatliekama pal., un vēl tur kkas. karoč 2trajā visi grutie kur taa baigi jamacas atkrit :)
un vel jaa - prakses daudz naak 2ajaa gadā, kuras norisinās slimnicas, jaaiet špricet, likt sistēmas, dot zāles utt pacientiem :) + vel ir lielaa prakse kur noteikts stundu skaits jaanostrada slimnica un nmp dienest jabrauka uz masinam ātrās pal. Interesanti :)
es likšu dokumentus gan uz farmāciju,gan ārsta palīgiem. man jau vairāk velk tā farmācija,bet ārsta palīgi arī izklausās visai interesanti. anyway - zinu,ka nākotni gribu saistīt ar medicīnu. ;) :)