Sapņi...

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011

Sveiki! Man ir situācija tāda izveidojusies,nezinu,ko man īsti darīt... Tādēļ palūgšu jūsu domas.

Tātad,man bija puisis,mans pirmais draugs, ar ko kopā bijām 4 gadus, ir mums arii meitina. Miileeju so puisi loti,nu labi, var jau buut,ka ir veel k-kaadas juutas mazliet.Kopaa vairs neesam... Vins aizbrauca uz aarzemeem un atrada citu. Tad muusu meitinai bija gads,nu jau 4 gadus esam skiirusies un meitai jau 5. Vins dziivo ar savu draudzeni veel aizvien,beernu nav viniem. Es sobriid arii esmu vienaa valstii ar vinu, esmu arii izveidojusi gimeni,ir deels un lauliiba ar citu viirieti.

It kaa viss ir labi,miilu arii savu viiru. Tacu lieta taada,ka peedeejaa laikaa, aptuveni, peedeejo pus gadu, es KATRU NAKTI sapnoju,redzu sapnus par savu bijuso. Parasti mees satiekamies,runaajaam,meeginam atrisinaat sen aizsaaktus striidus, utt tajos sapnos. Un taa katru nakti. Vai man buutu vajadziigs psihiatrs vai kas? Sie sapni man atkal liek atmosties juutaam un es ilgojos, gribu vinu satikt... Reaalajaa dziivee tikusies neesam nu jau 2 gadus,meitu vins nesatiek, tikai sazvanaas. Es gribu satikt un pateikt,ka veel aizvien miilu vinu,kaut gan vina attieciibas izjaukt netaisos,gribu tikai,lai vins to zina.Protams,gribeetu atkal buut kopaa. Es nezinu,kas man ir uznaacis.Pie psihiatra iet arii nevaru,jo tad man naaksies izstaastiit viiram,kas par lietu.To es negribu.

Es arii negribu sapnot muuziigi par bijuso,ilgoties,utt.Virs man ir loti labs... Es nezinu,kas ir uznaacis man, visus sos gadus viss bija normaali. Ko man dariit,juusupraat?

20.07.2011 22:34 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu jaa, tev jatiek ar sevi galaa, nevajag sevi pataisiit par mulkji, un ja veel viirs uzzinas ko, tad dziive buus sabojaata. noveertee to, kas ir tagad un , ka tev ir cilveeks kurs tevi miil..
20.07.2011 23:13 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Nav ko pazemoties!
Tev ir divi noteikti brīnišķīgi bērni! Brīnišķīgs vīrs! Dzīvo!
Daudzām uznāk atmiņas par exiem,bet to nevar ņemt par pilnu!
Baudi dzīvi ar vīru! Jo viņš tevi novērtē! Ja ex kko nozīmētu ( tu viņam ) , viņš noteikti padotu ziņu tev! Ka nespēj dzīvot bez tevis utt!
Bet tā nav!? Ja nejūties laimīga ar vīru vai?
20.07.2011 23:18 |

Reitings 74
esmu gan laimiiga:) vins man ir tiesaam labs
20.07.2011 23:25 |

Reitings 767
Reģ: 12.05.2011
Tad aizmirsti un nedomā par sapņiem! :-) tev izdosies :-)
21.07.2011 00:24 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011

manuprāt, tev būtu jāaprunājās ar bijušo, jāizstāsta tas,kā jūties tu. palasot komentārus, saprotu, ka tava bijušā drauga sieviete tevi kontrolē, viņu tu vispār vari neņemt vērā, dodies ar bērniņu pie tēva, to tā meitene aizliegt nevar un viņa vispār tev neko nevar aizliegt :D
tikai pēc sarunas ar bijušo tu vari to teikt savam vīram, ja tev būs, ko teikt, jo tā saruna reāli neiepriecinātu nevienu no jums.
21.07.2011 00:40 |

Reitings 74
Paulinna!
Bet ko es tam bijusajam teiksu un ko man tas dos?Vina sieviete buus blakus, vinam naaksies mani pasuutiit un es jutiisos veel sliktaak. Es pat iisti nezinu konkreeti kur vins dziivo, neesmu intereseejusies, kad jautaaju satikties, visu laiku sola un sola, bet taa arii nekaa nesanaak. Zinu,ka vina miilotaa vinam ir aizliegusi tikties.
21.07.2011 01:31 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ka gimene krize, ta vieta sak paradities 3. personai!
pamegini atrisinat kadas problemas ar viru, atjaunot to, kas, iesepejams, ir zudis...un tad jau ar nesapnosi par ex.
un vsp, ja cilveks pa dienu/ pirms gulet iesanas doma par ko loti, tad par to var ari sapnot.
21.07.2011 03:16 |

Reitings 74
Mums nav gimenee kriize,mums ar viiru ir loti labas attieciibas,kaa jau mineeju vairaakas reizes, man ir loti labs viirs.
21.07.2011 04:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits