Draugs un viņa bērns.

Reitings 9
Reģ: 24.05.2011

Mani interesētu jūsu viedoklis.

Man jau vairāk kā gadu ir attiecības ar vīrieti kuram iepriekš bija attiecības kurās ir kopīgs bērns, nu jau pieaudzis dēls, viņam ir 19 gadi, drīz būs 20.

Vīrietis ir šķīries no iepriekšējām attiecībām aptuveni 5 gadus, neesmu šķiršanās procesa vaininiece :-) .

Ar drauga dēlu necenšos veidot nekādas attiecības, nesarunājamies, jo no viņa puses jūtu negatīvu attieksmi, tā iemesla dēļ arī man nav vēlēšanās būt viņa dēla sabiedrībā.

Neuzskatu to par problēmu, jo ar to varu sadzīvot, drauga attieksme nemainās, dēlam esot bijis smagi pārciest drauga šķiršanos ar viņa māti.

Es esmu dzirdējusi, ka neesmu vienīgā sieviete, kas saņem tieši no vīrieša dēla negatīvu attieksmi.

Kāpēc?

Neesmu aizvīlusi viņu no iepriekšējās sievas, nodarījusi pāri draugam vai viņa dēlam.

Es tikai mīlu savu vīrieti, un ļauju viņam mīlēt sevi, bet jūtu tādu negatīvismu un nepatiku, viņš taču ir pieaudzis vīrietis kuram tas būtu jāsaprot.

28.06.2011 18:55 |

Reitings 18
Reģ: 29.01.2009
Viņš ir liels, pašam sava dzīve jāveido. dusma pāries,ja vien nebūs kāds, kas kūdīs un uzturēs dusmas. Ar laiku viss būs tā, kā tam jābūt. ;)
dzīvo un baudi, jo mums katram sava dzīve dota izdzīvot un katrs pats par viņu atbildīgi esam.
vien iesaku, neesi negatīva pret viņu, pasmaidi, pasaki ko labu - esi pozitīva ;)
03.07.2011 03:21 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Oj. Mans sencis ir noprecējis jaunu kazu. Kā tagad izrādās, šausmīgi naudas kāru kazu. Labākais tas, ka man viņa nepatika jau no sākta gala, bet es to neesmu izrādījusi ne reizi. Tikai neitrāla attieksme. Bet viņa manai māsai (ar kuru bija, nu vairs nav, labākas attiecības) jau pašā sākumā pateica, ka es viņai nenormāli riebjos un, protams, to klaji izrādīja. Kādu attieksmi, tad lai sagaida no manis?

Domāju, ka tev jāpārdomā sava attieksme, parasti tā kkur ir vainīga. Iespējams ne lielās devās, bet tomēr ;-)
03.07.2011 06:07 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Piekrītu iepriekšminētajiem viedokļiem, ka iespējams bērns vēl joprojām dusmojas uz tēvu, ka ir izšķīries ar viņa māti, un šī sieviete attālina iespēju, ka viņi atkal varētu būt kopā, puikām tā parasti ir lielāka trauma kā meitenēm, īpaši ja māte ir audzinājusi tādu dēlu, kurš ir domāts priekš viņas, viņam tā būs lieliskā, ideālā sieviete bet cita nekas, un šī negācija ir automātiski.
Visdrīzāk vairums šādos gadījumos "bērnam" ir jātiek pašam ar sevi galā, vecāki nav viņa privātīpašums!!!
03.07.2011 13:05 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Man ir atkal apgriezta situācija. Es un manas mātes vīrietis esam gatavi viens otram rīkli pārkost. Viņš ir tāds paštaisns indes maiss, ka gribas ar ķieģeli ievilkt. Viņš visu laiku lielās, cik viņš labs tēvs saviem bērniem un cik mēs slikti bērni savai mātei. Pārējie jau pasmīn ūsās, bet man nervi netur, kā viens krabis ceļ pašapziņu uz citu rēķina un pietam galīgi nepamatoti. Es pateicu savai mātei, ka lai stāv malā un iekšā nemaisās, jo viņiem attiecības tipa labas. Negribu kko izjaukt. Vajag jau padomāt arī par to pa vidu, jo viņam ne šur ne tur likties. Labāk izrunāties savā starpā, ja pretī nav tāds cirvis kā manā gadījumā. :D
03.07.2011 16:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits