Es te noskatījos vienu ļoti labu filmu, un man radās jautājums. Par identitāti. Ja Tev būtu jādefinē sevi vienā vārdā (vienalga lietvārdā, īpašības vārdā, īpašvārdā, vietniekvārdā, apstākļa vārdā utt.), kāds tas būtu un kāpēc? :-)
es teiktu "pretstats" vai arī savu horoskopa zīmi Dvīņi, jo tas ir vistipiskākais manis apzīmējums. varu mainīties sekundes simtdaļā, man patīk pretrunas, patīk mainība.
Bet tiešām visi man zināmie skorpioni ir ar kaut ko neapmierināti! :-D
Sevi tad vienā vārdā raksturotu kā - rieksts. ;-) Laikam vienīgais horoskops,kas tiešām ir par mani ir druīdu un pēc tā es esmu rieksts,kas diezgan precīzi mani raksturo. ;-)
Apbrīnojami, ka daudzas spēj sevi sasaistīt ar savu horoskopu. Es to nespēju. Pēc horoskopa iznāk, ka man jābūt riebīgam cilvēkam. Un kad kāds pajautā man, kas es pēc horoskopa, man neviens netic. :D Viņi domā, ka es ākstos, jo es neatbilstu zvaigznāja aprakstam.
Toties es atbilstu savam vārdam. Neteikšu - pārāk rets.
Es savam horoskopam neatbilstu. Nu vismaz ne tik izteikti,kā ir rakstīts aprakstos. Reizēm riebjas teikt,kas esmu pēc horoskopa,jo tad jau cilvēki izdara spriedumus ,kas es par zvēru. Jo neesmu es ne gluma,ne egoistiska ,ne baigi sapņainā romantiķe.
Savam vārdam gan atbilstu . Un arī iztulkojot vāru no citas valodas,tas nozīmē -putns. Un tāda arī esmu.
Es sevi, savu būtību ļoti saistu ar savu horoskopa zīmi - Dvīņi. Esmu ļoti izteikts pārstāvis. Un, jo vecāka palieku, jo vairāk tam atbilstu.
Līdz ar to - nespēju piedēvēt sev kādu konkrētu identitāti. Tās man mēdz mainīties, pašai nemanot.
Ar manu niku jau viss ir izteikts-dvīnis. Kāpēc? Jo esmu divdabe-ļoti krasā veidā. Parasti manu horoskopa zīmi uzmin visi,kas ir sastapušies ar līdzīgiem dvīņiem.
Jā, dīvaini, ka horoskops un vārds tomēr tik lielā mērā raksturo cilvēku. Bet, ja pieņem 13.zīmes - Čūskneša eksistenci, tad jau ļoti daudzi virzās atpakaļ uz iepriekšējo zīmi. Skorpionam vispār sanāk ļoti mazs laiks.
Man par sevi ir divas versijas.
Glāze - jo cilvēki nāk pie manis un klāsta savas problēmas.
Šķēres - kad pret mani izturas jauki, tad es arī, bet kad tā asāk - tad iegriežu.