Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

:(

Reitings 26
Reģ: 02.05.2011

Man ir nepatikama situaacija. Ir taa,ka stradaju pie laba sava drauga uzneemumaa. Tgd ir uznaakushi bish chaabiigaki laiki, un zinu,ka paliidziiba mana tikai nodereetu. Bet ir taa,ka juutos loti slikti. Mums ir bijusas ari romantiskas attiecibas. Nekas nopietns. Bet neesam vienaldziigi arii tgd vien pret otru.Tas ir tas gruutaakais. Vins tgd ir atsaacis attieciibas ar savu bijuso/berna maati. Par cik tgd ir tada grutaaka uzneemumaa situaacija,vina savaa briivajaa laikaa brauc paliidzeet. Esmu laikam gleeva,bet nevaru vinu satikt.Es vnk izvairos. Es vinu taa arii neesmu redzeejusi dziivee. Mani sausmiigi nomoka sirdsapzina. Es zinu,ka mees nevaram vnk taa partraukt visu.Vnk pievilksanaas ir paaraak liela,bet kopa mees arii nevaram/negribam buut. Bac..Vnk tik smagi..Vins ieteica,lai es naaku uz darbu,iedomajos,ka esam vnk draugi..Tadi mees arii tiesaam esam..Bet esam paaraak Tuvi.. Es zinu,ka vina parmet vinam kko.. Vinai esot aizdomas..Bet nekas neliecina par to..Pirmajaa dienaa,kad uz darbu aizgaju jau runaaja,ka esam miilaakie.. Kaa juus riikotos?

19.06.2011 20:05 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ka pievilksanas var but parak liela, ja vins saka, lai iedomajies, ka esam draugi un ir atsacis attiec ar berna mati?? nu tu gan tas roza brilles nonem!

vnk dzivo dzivi un viss!
19.06.2011 20:26 |

Reitings 2
Reģ: 27.08.2009
japiekrīt aguciitis-raudupiete sacītam.
Varbūt , ja viņš tā pameta āķi uz tevi, reakciju vēlējas redzēt.
Tikai nevajag uz maigiem mājieniem naivai būt.
Vislielākais arguments ir tas , ka viņš ir atsācis attiecības ar sava bērna māti.

Es mainītu darbu, nevis uzreiz , bet meklētu citu vietā, jo arī ir svarīgi , lai morāli ir labi, un nevajā ar baumām.
Ja man tā vilktu pie viņa.[ kaut kāds spēks ]

19.06.2011 23:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!