Man ir nepatikama situaacija. Ir taa,ka stradaju pie laba sava drauga uzneemumaa. Tgd ir uznaakushi bish chaabiigaki laiki, un zinu,ka paliidziiba mana tikai nodereetu. Bet ir taa,ka juutos loti slikti. Mums ir bijusas ari romantiskas attiecibas. Nekas nopietns. Bet neesam vienaldziigi arii tgd vien pret otru.Tas ir tas gruutaakais. Vins tgd ir atsaacis attieciibas ar savu bijuso/berna maati. Par cik tgd ir tada grutaaka uzneemumaa situaacija,vina savaa briivajaa laikaa brauc paliidzeet. Esmu laikam gleeva,bet nevaru vinu satikt.Es vnk izvairos. Es vinu taa arii neesmu redzeejusi dziivee. Mani sausmiigi nomoka sirdsapzina. Es zinu,ka mees nevaram vnk taa partraukt visu.Vnk pievilksanaas ir paaraak liela,bet kopa mees arii nevaram/negribam buut. Bac..Vnk tik smagi..Vins ieteica,lai es naaku uz darbu,iedomajos,ka esam vnk draugi..Tadi mees arii tiesaam esam..Bet esam paaraak Tuvi.. Es zinu,ka vina parmet vinam kko.. Vinai esot aizdomas..Bet nekas neliecina par to..Pirmajaa dienaa,kad uz darbu aizgaju jau runaaja,ka esam miilaakie.. Kaa juus riikotos?