1)Viennozīmīgi acis!Un bedrītes vaigos!
2)Citi ievēro un sajūsminās arī par manām acīm,jo saka,ka tās vnk mirdzot jau pa gabalu un patīk mans smaids,bedrītes vaigos!Sajūsminās par maniem biezajiem matiem :-D
1. man patīk seja,acis,smaids.
2. citi ievēro to cik tieva esmu,tad vai nu patīk vai nē,bet saka,ka man ir skaistas kājas,lai gan man liekas,ka kauli vien ir :-D bet vispār saka,ka es esmu skaista.
1) Man sevī patīk tas, ka es vienmēr atrodu risinājumu pat vissliktākajām situācijām. (ok, nav no vizuālajām lietām, bet tomēr..Izskatā neliekas, ka būtu kkas, ko var īpaši izcelt. Ja nu vienīgi acis..par kurām man 1 čalis teica, ka nespēj novērst skatienu, jo tās ik pa laikam maina nokrāsu, cik tur taisnības, nezinu. :D )
2) Man ir teikuši, ka man ir ļoti skaisti zobi. (Jā, ne smaids, bet zobi. :D )
Stulbi, bet man patik mani zobi :-D No dabas man tadi balti padevusies un smuki, un tad nu tas noved pie otra punkta, pie smaida! Kada pasakuma puisis kuru pazinu tikai paris stundas visu laiku lika man smaidit :-D ne ta vienkarsi, bet dabigi un no sirds :-D (l)
Pasai patiik savs veeders un skaistie roku muskulji. Citi vienmeer sajuusminaas par manaam bruunajaam aciim un interesantajaam luupaam. Un veel, ljoti daudz komplimentus sanjemu par savu geerbsanaas stilu.
1) Pašai ļoti patīk savs atslēgkauls un acis.
2) Citi saka, ka man esot ārprātīgi sirsnīgs un piemīlīgs smaids, baigi foršs stils, smalks un izteikts viduklis, skaisti mati (kopš nogriezu, tā nešķiet hehe) :-)
1) Pašai ļoti patīk savs atslēgkauls un acis.
2) Citi saka, ka man esot ārprātīgi sirsnīgs un piemīlīgs smaids, baigi foršs stils, smalks un izteikts viduklis, skaisti mati (kopš nogriezu, tā nešķiet hehe) :-)
1)laikam jau mans garais augums un personība kā tāda un filosofēšana pie tējas tasītēm...(draugu lokā)
2) cilvēkus sajūsmina he,he mani biezie,īsie mati, un diezgan impulsīvās idejas,ar mani neesot nekad garlaicīgi
:D
1) man pašai patīk, arī tikai dažreiz, mani mati, un kāju ikri, jo trenne'ti.
2) citi gandrīz nekad nesaka ka esmu skaista, jo tā arī nav.
3)Un man citos palielākoties patīk gaita, vaigu kauli, un muguras lejas daļa-tieši virs dibena.
Visbiežāk esmu saņēmusi komplimentus par kājām.
Bet pašai patīk manas rokas - plaukstu locītavas, pirksti, nagu forma. Taču visvairāk sevī mīlu savu galvu (to, kas tajā iekšā) 8-) :-D
Ārienē:
1)kājas, acis, lūpas;
2)sievietēm - lūpas un kājas, bet vīrieši izsaka koplimentus par vēderu, pirkstiem, dibenu, krūtīm, vaidziņiem, matiem un pat padusēm.
Ja rok dziļāk:
1)Tiešums;
2)Humora izjūta, pārliecība par sevi, maigums, mīļums, neparastais domāšanas veids, pieticība.
Ļoti īpaši gluži nē, bet tā ok man šķiet mati un nagi..varbūt rokas. Ā, lūpas arī varētu būt, ka ir ok. :-D
Nezinu, ja man kaut ko pasaka, es bik sakautrējos, pasmaidu, pasaku "paldies" un..AIZMIRSTU :-D Pēdējais, ko tomēr atceros, ir "Tu izskaties kā no filmas!". Pieņemu, ka tas bija par gaitu un matiem, jo tas cilvēks to pateica pēc tam, kad kādu laiku bija gājis aiz muguras un mēs pēc tam satikāmies. :-D :-D