Biju tur pirms 2 gadiem, meklējām vietu palielam pasākumam, izskatījās ne īpaši spoži, salīdzinot ar citiem.
Sorry,varbūt tur kkas ir mainījies, bet, ja par tām pašām cenām var izvēlēties ko citu, tad Ronīši nebūtu pirmā izvēle
Palikām Ronīšos 1 nakti un visu nakti kasījāmies, jo tur bija pilns ar blusām. :-D :-D Veci matrači laikam. Čist neiesaku. :-D
Ventspilī ir ļoti jauki+jūra turpat.
Varu ieteikt Upesgrīvē telts vietu pašā jūras krastā, tur jauka saimniece vel pat milzīgu cepeti uz uguni piedāvā pa 10Ls ar telts vietu!
Tur laba smalka smilšu pludmale un maz cilvēku apkārt, var kaili sauļoties.
Te ir tās vietas numurs 29296141
Es jau kādus 3 vai 4 gadus braucu vasarā uz Ronīšiem. Jā, nav spīdoši, bet tajā mājiņā mēs tikai pa nakti palikām. Pārsvarā visu laiku pie jūras vai pa āru kaut kur apkārtnē. Drīzumā uz nedēļu taisot atkal - prom no pilsētas.. :-) neesmu baigā princese, tāpēc man ir ok. Kasījusies neesmu. :-D
man ar Ronīši patika, nekoda ne blusas, ne čūskas! :-D es laikam arī no zemākas kastas pārstāvjiem, kurai nevajag kempingu, kurā būtu zelta gultas ;-) turklāt jūra pāri ceļam!man patīk!
Varbūt mums nepaveicās ar mājiņu. :-D Bet blusas dabūjām visi 4, ne tikai es. Sanāca tā, ka mēs ar riteņiem taisījām tripu gar jūru, drausmīgi lija lietus un teltī vienā ūdenī otru nakti gulēt negribējām, tāpēc arī palikām Ronīšos. Neesmu princese- ar riteņiem braucām no Ogres. :-D