a es laikam no modes neko nesaprotu :-D nu kam vasarā vajadzīgi zābaki? jā, jā esmu pamanījusi, kādi viņi izskatās, nav biezi utt, bet nu kam? vai tad labāk nevar kādas smukas kurpītes uz vasaru? bet tās jau tikai manas domas :-)
redzeju origo viena veikala, domaju ari nopirksu, jo ari tadus gribu....
vispar daudz ko esmu saskatijusies ko veikalos gribu...liekas mans naudas maks atkal driz bus tukss :D
Es ribu vasarai tos tamborētos, noteitki nopirkšu, bet nevaru izdomāt, kādā krāsā gribu. Tumši zilus vai baltus :-/ Man škiet ideāli vasaras vakariem (l)
Man jau no pagājušā gada ir tumši zili, balti smuki izskatās, bet neriskētu ņemt, jo pēc vienas uzvilkšanas reizes jau vairs nebūs balti. :-D parasti vilku vēsos vakaros vasarā, bet pa dienu arī nav tik traki ;-)
Kā var patikt un kā var gribēt pirkt zābakus ar kuriem pus Rīga staigā? :-D tas tak tik muļķīgi izskatās :-/ šodien vien staigājot pa vecrīgu kādām 5 meitenēm toč tādus redzeju!
Džinsi un mazā melnā vakara kleita ir tāds kā standarts, ja tā varētu teikt :D bet nejau pēkšņi visām kkadi tamborēti zābaki :D vnk smieklīgi izskatās :D bet ja jau patik, tad jau velkat droši!