Saja darbavieta stradaju jau nedaudz vairak par diviem gadiem, visu laiku sastradajos ar savu vaditaju (puisi), mums kontakts ir ciess, jo ikdiena patstavigi ir daudz kas jaapspriez,esmu vina ''laba roka'' taka naākas daudz kopa darboties!
Jau no sakuma, kad atnacu uz turieni stradat, vins man likas simpatisks, bet nekas vairak, vinam bija attiecibas, man arii, nemot vera ka zinu kada izskatijas vina bijusa(un ari vieniga)draudzene, es saprotu, ka nu dien neesmu vina gaume, jo vinai bija XS izmera, tatad tieva, mazina, smuka (es atbilstu tikai pedejai ipasibai, jo esmu M izmera meitene:D )!
Labas attiecibas mums ir bijusas vienmer, jo vins ir patiesam lielisks cilveks, un man ar vinu vienkarsi ir forsi!Otru tadu cilveku ne meiteni, ne puisi neesmu satikusi!
Pedeja laika jutu ka vins mani vairak pievelk, biezak ejam uz ballitem ar kolegiem tadejadi tur ir brivaka atmosfera, un mes varam brivak parunat!
2 ieprieksejas nedelas pec ballitem esmu palikusi pie vina pa nakti, vins pats piedavaja man braukt pie vina (japiebilst gan ka vins bija diezgan iedzeris,bet no rita nebij taka, ka vins man prasa - ko es te daru), es piekritu, varbut ta bija mana kluda...jo tagad es par vinu biezi domaju, darba ir jociga sajuta but blakus vinam (piebildisu, ka darba mes nevienam nestastam un ari pasi nerunajam par to, kas bijis starp mums, ta it ka nekas nebutu bijis)!
Es zinu, ka attiecibas vins tagad nevelas, jo grib sakartot pats savu dzivi, un vinam ir iepatikusies dzive vienam bez otras pusites.
Es nezinu ko man darit, pateikt vinam, ka es veletos but ar vinu, izradit simpatijas?Jo jau tagad es jutu ka mes abi darba runajot ta kautri sasmaidamies, nu es jutu ka starp mums kaut kas ir un pats vins ari teica,pagajusaja nedela, ka es nekad vinam neesmu bijusi vienaldziga, bet.....man ari ir sajuta ka starp mums nekad nekas nebus, jo es nezinu kapec...varbut vins vienkarsi mani neredz ka savu draudzni, vai kas...kas varetu but par lietu???
Man jau pat bija doma notievet, jo varbut tad es vinam vairak patiktu?(jo vinam patik tas tievaas, pats vins ari ir tads S,M izmera pusis)
Es nezinu.....