es izduuru savu, kad man bija 16, peec 6 gadiem iznjeemu aaraa, jo taa aadinja arii palika tik plaana, ka neko tur vairs nevar likt iekshaa un pat peec gada veel nekas nav sadzijis :-|
Arii izduuru,kad bija 16g., bet man taa aadinna bieza, vienmeer priecaajos, cik labi izdurts!
Savukaart draudzene izduura tad pat un vinnai taa aadinna palika plaanaaka un plaanaaka, kameer iznaaca tas piirss aaraa un nesmuki dzija. Aarsts pateica,ka organisms nepiennem un stumj aaraa to piirsingu, nezinu vai taisniiba, bet nu..varbuut vnk neprofesionaali izdurts.
Vidusskolas gados, disenītē pie dziesmas "pastum, pastum, pietupies'' viens čalis man netīšām izrāva nabas pīrsingu...jāā, sāpēja pamatīgi.. :-/ bet jau nākošajā dienā braucu uz Vadim tatoo Studio uz konsultāciju, ko darīt, jo ļõõõõti gribējās pīrsingu atpakaļ.. apmēram uz mēnesi man norīkoja ''brūces dzīšanas procesu''- un kad nu bija puslīdz sadzijis- devos atkal pie Vadima pēc atkārtotās pīrsinga duršanas :D Nenoliegšu- sāpēja daudz, daudz vairāk nekā pirmajā duršanas reizē.. :%27-( TAČU bija to vērts..un rēta nav palikusi! (l) :-)
es arī pie vadima dūru :-/ esmu vīlusies ja meitenes saka,ka tas dēļ neprofesionālisma! :-(
jo es speciāli braucu pie viņa,lai tieši viņš man izdur,jo lasīju labas atsauksmes!
man bija tāda ideja aiziet pie viņa un uzjautāt vai sadzīs un var varēs vēl durt,es jau 2 reiz dūru :-/
Nu neprofesionāls Vadims noteikti nav! :-)
Kopš tās otrās duršanas nu jau vismaz kādi 5 gadi pagājuši..
Ja arī varbūt sākumā rētiņa neliela bija- tad nu jau tā ir izzudusi pavisam..
un skatoties i` nepateiktu, ka kādreiz man ir bijusi šaizīte ar pīrsingu!