meitenes, kas ir tas, ko var ēst vēdera mīkstināšanai.. ārsts aizliedza ēst augļus, izņemot banānus un dārzeņus...tagad nesaprotu ko vispār var isti ēst.. :(
jaapbedina ka ir maz partikas produkti kurus driksti veedera viirusa laikā ēst,vairāk jāuzņem šķidrums ar ūdeni,tējām,paniņām!
man ieteica putras,vājpiena biezpienu,banānus,meloni,ābolus aizstāt ar mīkstiem bumbieriem!vārīti dārzeņi,vārīta gaļa,biolakto...
Coca Cola jādzēr. Dārzeņus visus drīkst, tikai vārītus. Bio Lacto un visus jogurus ar bio-baktērijām (vēlams bez piedevām). Sausiņus drīkst.
Gaļu nedrīkst, pienu un svaiga piena produktus.
Laviize
Es runāju tikai to, ko stāstā visās pediātru konferences. Un tikai to, ko ārsti ieteic pie Rota vīrusa.
Cola satur fosforskābi, kura sekmē kuņģa peristaltiku un nogalina vīrusu. Sausiņi satur nepieciešmo kaloriju skaitu, ka arī sāļus (kuri ir nepieciešami elektrolītu balansam).
man ārste tieši teica ka vēdera vīrusa laikā drīkst un vajag ēst vārītu gaļu!es tak dēļ šitās zarazas 5dien slimnīcā eju (e) jau mēnesis tūliņ būs uz slimības lapas!
Jaukums
nu, nezinu. es pati strādāju ar bērniem (līdz 5g.v.) un mēs visiem ieteicam gaļu neēst.
Varbūt, pieaugušo ārsti vnk nezin jaunākas tendences? Jo šis vīruss tomēr ir bīstamāks bērniem un visi pētījumi ir par viņiem.
Meitenes, man esot kaut kāds vēdera vīruss, Rota vīruss nav, jo caurejas un vemšanas nav. Par ko biju izbrīnīta - ģimenes ārste man ieteica dzert Co-ca-Colu, pavisam noteikti tie bija viņas vārdi =(