Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Rabarberu ķīselis

 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009

Sveikas!

Izmantoju recepti, kurā miziņas pārlej ar ūdeni un tad uzvāra, pēc nostāstiem internetā vajadzēja sanākt rozā krāsai, bet man sanāca tāda tumša, gandrīz brūni melna.

Vai tādu maz var izmantot?

16.05.2011 22:40 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
kpc tu no mizām taisi ķīseli nevis no pašiem rabarberiem? :D

bet nu krāsa tas ir normāli ka tāda :D
16.05.2011 22:46 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Laviize, jo tāda ir recepte.
Rabarberu miziņas savāra ar paredzēto ūdens daudzumu, izkāš, salej atpakaļ katlā, uzvāra un pievieno atšķaidītu kartupeļu cieti, vēlreiz uzvāra un pārlej iecukurotiem rabarberiem, visu samaisa, pārkaisa ar cukuru , atdzesē
16.05.2011 22:48 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
no miziņām? :O
pirmo reizi dzirdu tādu recepti.

parasti, kad vāru no paša rabarbera, tad sanāk zaļš :D
16.05.2011 22:49 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Man meklētājā pirmās izlēca vairākas šādas receptes un gribēju pamēģināt tamdēļ to rozā krāsu.
Lab, īztikšu ar parasto recepti.
16.05.2011 22:53 |
 
Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Ha, sapratu "fišku". Tomēr noriskēju un sāku vārīt tajā ūdenī, rabarberu zaļā krāsa izlīdzināja toni un nu ir maigi rozā :-)
16.05.2011 23:05 |
 
Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Jā, to tumšo toni izbalināja skābums no rabarberiem.
17.05.2011 01:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)