Labvakar, fracture.light :-)
Pēdējā laikā sanāk mazāk palasīt žurnālus nekā agrāk,bet nu gadās jau kādā ieksatīties,kko palasīt. Nu man personīgi to, vai uztveru nopietni to, kas rakstīts žurnālā, ietekmē tēma,par ko tur ir un arī tas,ko es pati par to domāju ,vai ir skāris mani u.c. Piemēram,ja ir par kādu tēmu vai lietu aprakstīts,par kuru neko nezinu vai pat neesmu dzirdējusi,izraisa interesi,bet nav teiks,ka es visam noticu,bet nu interese kaut kāda ir un iespejams nodomāju,ka vienkārši interesanti :)
Un īsteniba atkarīgs arī no žurnāla,ja kkāda dzeltenā prese vai tīņu žurnāls,nu nez, vai ietekmējos baigi,bet nu ir gadījies arī tajos izlasīt ko noderīgu :) Kad pati biju tīne un lasīju tos žurnālus,ta djau notiekti vairāk ticēju un bija arī noderīgi. Bet vai visam ticu,nu nez,varbut pat nedomaju par to,vienkāši izlasu un nodomāju,ka interesanti,varbut pastāstu kādam :) bet ja piesaista ļoti tas raksts,tad aizdomājos,varbūt pat diskutēju ar kādu cilvēku par to :)
Un par to otro jautājumu,katram jau savas vērtības,es, piemēram, visu to,ka smodē, nemaz nevilktu,ja man arī būtu tāda iespēja,jo ne viss atīk,jo ir jau standarti un to,kas modē,jau neitekmēju es,bet modes cilvēki :) un par ārējo skaistumu arī,vienmēr apraksta tendences,kas modē tajā un tajā gadā, tajā un tajā gadalaikā,bet nu katrs cilvēks ir tāds,kāds viņš ir,bet nu jāatzīst,ka esmu dažkārt piefiksējusi kādus knifus,domājusi par to,kā man tas izskatītos,varbut kko ari pašpikoju nedaudz :) Un par to seksu,to apraksta gan pieaugušo žurnālos,gan bērnu,un nu es nezinu,vai tik plaši tas jāizvērš,jo citreiz tur kkādi trakie padomi,liekas dīvaini,jo katrs pāris taču pats zinās,kas viņam un kā labāk.. Manas domas :)
Novēlu pacietību un izturību, gudrību un veiksmi bakalura darba rakstīšanā, arī aizstāvēšanā! :-) par labiem rezultātiem (l)