Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jociņi

10 gadi
Reitings 212
Reģ: 14.05.2011

Ak tie vīrieši viņi gan ir uzjautrinoši, es tik tā atceros interesantus gadījumus kā sākām satikties.. viss labāk atceros tomēr ka puisis nomainīja savu paroli vairākās lapās pret manu vārdu.uzvārda pirmo burtu un savu uzvārdu... tas man tā pēc tam ilgi un dikti lika domāt par to kāpēc viņš tā darīja un kur nu vel par to kāpēc teica man.. ak tie puiši ir tādi jautrīši dažreiz un neizprotami ar bet nu kā viņus var mīlēt. Es tik te tā pasapņojos :P lai tik nav tie nomācošie raksti :D Bet vispār kādas jūsu puiši dīvainības un jociņus ir sadarījuši jūsu attiecību laikā? ;-)

14.05.2011 23:05 |

Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Man ir fetišs uz skaistām dakšiņām, tādām smalkām ar šauriem, gariem zobiņiem. Mājās arī ēdu tikai ar vienu dakšu. Nu lūk...pagājušonedēļ bijām GanBejā un man salātiem atnesa fenomenāli skaistu nazi un dakšiņu...es biju tāaaaaaadāa sajūsmā.
Nākošajā dienā viņš atbrauca un iedeva man to dakšu un nazi no GanBeja. Bija aizbraucis un uzpircis oficiantu, lai pārdod.
Es biju šokā. (l)
16.05.2011 13:14 |

10 gadi
Reitings 212
Oi ku mīļi :D
es pa cik tad uzpirka haha :D
17.05.2011 06:05 |

10 gadi
Reitings 212
nez*
17.05.2011 06:05 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Vismiiljaakais, ko mans draugs ir izdariijis, bija laikaa, kad veel kopaa nedziivojaam. Biju iedzert viinu ar draudzeneem un noleeju savu balti bluuzi ar sarkanviinu. Pa nakti paliku pie draugam, un par cik man tur nekaadu rezerves dreebju veel toreiz nebija, vinjs nolika mani guleet un pats gaaja mazgaat manu bluuzi. No riita atradu to tiiru, skaistu, izgludinaatu uz pakaramaa! Man tas likaas tik ljooti miilji!!! (l) (l) (l)
17.05.2011 06:52 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Manejais par cik nav ipasi romantisks,tad vins ir uz tadam praktiskaam lietaam...Piemeram,vins pats no Rigas,no turigas gjimenes.Es atkal no laukiem,ka jau laukos darbu netrukst, dzive daudz vienkarsaka.Kad tikko iepazinamies,man likas,kaa es vinu ta ievedisu savas majas,neerti,kauns...Zinot ka vins dzivo!Bet...salidzinosi ar citiem,man taja mirkli,kad iepazinas ar vecakiem,ievedu maja,nebija ne domas,ka man ir kauns vai neerti,to sapratu tik otra diena,VINS IR MANS ISTAIS!No ieprieksejiem bija kauna un neertuma sajuta,ka kaut kas nav kartiba vai kaa...Un,protams,citam siika vieniba,bet pa cik mani vecaki jau gados,vins bija sarunaajis zaales plaaveejus,no Rigas 50km veda un apljava visu zali ap maaju,maurinu pie majas...Vnm esmu gaidijusi tadu cilveku,nevis "aamuru",kas nemak naglu siena iedzit:)
17.05.2011 11:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)