gudra sieviete

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009

es te tā aizdomājos... kāda jums šķiet gudra sieviete? ko jūs saprotat ar šo vārdu salikumu? nesen nācu pie atklāsmes, ka es zinošu sievieti, bet tādu viltīgu k*ci pēc izturēšanās nudien neuzskatu par gudru. Man kaut kā liekas, ka gudrībai klāt nāk arī konkrēta izturēšanās, un pēc manām domām - riebīgas sievietes nav gudras, jo ar izturēšanos izpauž savu stulbumu. Kā jums šķiet? :)

14.05.2011 12:18 |

Reitings 173
Mans uzskats ir tāds, ka cilvēkam pašam jāmācās sevi savākt. Jo nevar paļauties, ka visu laiku blakus būs vīrietis. Protams, ideālajā variantā tā būs, bet dzīvē mēdz notikt visādi. Pārāk daudz ir redzētas sievietes, kas pēc attiecību izjukšanas sabrūk, jo bez vīrieša emocionāli vairs nespēj iztikt. Tagad mani radiniece iet cauri šķiršanās procesam. Visi viņus uzskatīja par ideālo pāri, bet, redz, tomēr izšķīrās, jo viņas vīram apnika viņas uzvedība. Tagad radiniece braukā pie saviem radiem pēc darba, jo nespēj viena palikt naktīs mājās. :-O Un pieaugusi sieviete, 30 gadi jau. Protams, žēl viņas, bet skatos uz to ar dalītām jūtām.
14.05.2011 14:18 |

Reitings 2170
Mēs katra esam savādāka - cita jūtīgāka, cita mazāk jūtīga, cita neatkarīgāka, cita atkarīgāka. Un uzvedamies mēs arī katra savādāk. Nav tāda vienotā un pareizā modeļa.
14.05.2011 14:23 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Sieviešu un vīriešu viedokļi varētu atšķirties. Ja runājam par viedu sievieti attiecībās, tad manā skatījumā gudra sieviete dzīvo pati savu dzīvi, viņa ir interesanta, sniedz vīrietim tik ļoti nepieciešamo mieru un patvērumu, bet tajā pat laikā var dot arī pilnīgu brīvību (protams, nekrītot galējībās, šeit es vairāk pieturos pie Chocoo viedokļa).

Atklāti sakot, gudru sievieti var atšķirt pēc skatiena! Pēc izturēšanās! Viņa neķersies vīrietim elkonī un neēdīs nost ar skatienu katru brunci, kurš tikai uzmet aci viņas "dārgumam". Šāda pašpārliecināta sieviete izpelnās manu apbrīnu un cieņu. Tas, protams, ir darbs ar sevi. Ja pāris vēlas veidot ilgnoturīgas attiecības daudzu gadu garumā, ir lietas, kas jāziedo šodien un, manuprāt, tieši neatkarība attiecībās ir tas, kas uztur to dzirkstelīti.
14.05.2011 14:50 |

Reitings 5709
Interesanti, ka man tieši šķiet, ka gudra sieviete prot piekāpties, paklusēt, atrast un pieņemt kompromisus.. laikam saskatām tajā sieviešu gudrībā to, kas pašām vairāk vai mazāk trūkst!
14.05.2011 14:53 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Interesanta tēma, žēl,ka man slinkums gari komentēt :D

Pašpietiekama sieviete ir retums jau pats par sevi.Bet neesmu pārliecināta,vai vajadzētu būt vienaldzīgai,ja tavam vīrietim karās virsū cita.Tad jautājums, vai vīrietim neliksies,ka viņš ir venaldzīgs viņai? Kur ir tā smalkā robeža starp vienaldzību un gudrību šādā situācijā?
Un vai ar tādu attieksmi nepaliksi viena.Un manās acīs vientuļa sieviete nav gudra.
14.05.2011 14:59 |

Reitings 2925
Blānša-šeit es piekrītu,jo kad es uzzinu par sava vīrieša kārtējo komandējumu,tad es neskumstu,bet plānoju savu laiku ar draudzenēm,lasu grāmatas un vairāk veltu laiku sev,kādai skaistumkopšanas procedūrai utt,jo mana dzīve negriežas ap viņu :-D

bet nekādā gadījumā neuztveru viņu kā aksesuāru,bet kādu kurš liek man justies īpašai un kuram es varu dot mieru,pozitīvismu un kam varu likt justies dārgam :-)
14.05.2011 15:00 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
nezinu smieties vai raudāt :-D bet, lasot šo rakstu, noprotu, ka neesmu gudra :-D
14.05.2011 15:04 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Džezenīte, neapvainojies, bet, izlasot Tavu komentāru, es nebrīnos, kāpēc mans vīrietis šo klaču lapu uzskata par balagānu! Tā arī viņš pateica- jūs visas te salasāties "ideālo" cilvēku "ideālos" komentārus un tad sāk likties, ka vīrietis jums greizs, attiecības nekam nederīgas, dzīve vispār- bez komentāriem! Nu come on, taču izvērtējam kritiski šeit rakstīto! Tas, ka, piemēram, Blānša uzraksta, ka viņa domā tā, nenozīmē, ka viņas dzīvē tā ir un viņas viedoklis ir pareizais, bet, redz, Džezenīte neko nesaprot! :-)

Magdalēna pareizi pateica, ka katram ir sava dzīve un savs skatījums uz lietām! Nevajag visu šeit rakstīto uztvert tik nopietni :-)
14.05.2011 15:08 |

Reitings 2925
piekrītu not_for_sale,ka nevajag tēlot vienaldzīgo,kad kāda karās kaklā manam vīrietim,bet tai pat laikā jāparāda viņam tā smuki,ka esmu labāka par kādu,kura piemēram klubā īsā kleitā lien klāt,jo esmu kas vairāk par viena vakara izklaidu un smuku augumu,jo man ir prāts,un ar mani ir interesanti..
un nevajag jau taisīt nez kādu drāmu,jo noraudājusies un sapsihojusies arī es viņam nepatikšu (kāda es līdz šim esmu bijusi,paniska un stresaina)
vīrietis negrib sev blakus histēriķi,varbūt tas nostrādā neilgu laiku,aiz žēluma,bet pēc tam tas apnīk..
14.05.2011 15:10 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Tā nu tas ir.
Pazīstu divas māsas.Viena ir uzskatāma par ideālu: mājās kārtība, klausīgi bērni utt. Otra: mūžīgs bardaks, haoss dienas kārtībā,bērns tāds pats :D bet abas ir laimīgas! Tas ir pats svarīgākais! Lai arī kā tas izskatās,kādam nešķitīs normāli, lai arī nav citiem pieņemams, galvenais,lai laimīgi cilvēki!
14.05.2011 15:11 |

Reitings 2170
Un neaizmirsīsim, ka vīrieši arī ir dažādi. Vienam vajag neatkarīgu sievieti pāris reizes nedēļā, otram regulāri vajag uzmanību un apčubināšanu. Galvenais, lai abiem kopā ir labi un viens otru pieņem tādus, kādi abi ir.
14.05.2011 15:17 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Man liekas,ka īsts vīrietis grib sev blakus redzēt "dzīvu" sievieti - ar savām emocijām, plusiem un mīnusies, skaistu un žilbinošu, šad tad noskumušu un saraudātām acīm, stipru un mērķtiecīgu, brīžiem vāju un bezpalīdzīgu. Gudra sieviete māk ieklausīties savā intuīcijā un vēl - par gudru sieviete nepiedzimst - par tādu kļūst :)
14.05.2011 15:20 |

Reitings 2925
tur jau tā lieta,ka m;es esam atšķīrīgas
citai patīk iedzert aliņu ar savu vīrieti mājās un ir labi
citai gribas kino vakarus un pastaigas gar jūru
citām patīk teātri un opera
citām rallijs un moči
katrai savs,mēs esam dažādas un mūsu attiecības arī :-)
galvenais atrast katrai savu Lielisko,pieņemt vi;nu tādu kāds vi'bš ir,pieslīpēties vienam pie otra,mazliet un tad jau būs labi (l)
14.05.2011 15:30 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Blānša, es vairāk to ar humoru domāju nevis tiešām sāku apsvērt, cik slikta vai laba esmu, vai atbilstu vai neatbilstu kaut kādiem kritērijiem ;-)
14.05.2011 16:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)