Fielmann, ja gribi pie viņiem pasūtīt brilles, redzes pārbaude ir bezmaksas.
Briļļu cenas tādas pašas kā visur un izvēle milzonīga.
Sajutos tā, ka reklamētu :-D
visburvigaka palasot atbildes saproti, ka optiku mērķis ir pārdot brilles nevis pārbaudīt tavas acis tāpēc, ja gribi nopietnu apskati labāk ej pie acu ārsta.
€rica,
kas par muļķībām? Vienmēr esmu gājusi optikas veikalos uz redzes prbaudēm un ārsti NEKAD neesmu jutusi, ka man cenšas iesmērēt kādas brilles vai kādu citu produkciju. Pašlaik esmu ļoti apmierināta ar savu ārstu no Fielmann optikas 8-)
Par tēmu - pēdējo reizi, kad biju, samaksāju 8Ls
es vakar sapratu,ka pietiek sevi mānīt,man vajag brilles,vismaz lasot,skatoties tv un darbā reizēm.. :-/
jo redzu ar vien sliktāk,skatoties filmas titrus neredzu..
Chocoo, ir visādi acu pilieni, kas uz brīdi uzlabo redzi utt. Vari arī pamēģināt kādus acu vingrinājumus.
Ja sāksi uzreiz staigāt ar brillēm, tad acis atslābs un pēc laika arī brilles būs par vāju :-/
es nevaru sev pat acīs iepilināt,man nepatī acij pieskrties,pat lēcas nevarētu ielikt :-/
man ir vienas brilles,kuras pirku pirms 4 gadiem,bet ļoti vājas,nēsāju skolā reizēm,nu jūtu,ka tās uzliekot atšķirības nav nekādas..
Es gāju arī uz Fielmann, arī pazīstamais čalīts strādā.! Un es labāk uzticos viņam kā optometristam nekā eju uz slimnīcu pie trakajām tantēm,kas man liek aizvērt labo aci un tad kreiso ar to lāpstiņu plastmasas! :D feils .
Un man Fielmanā pārbaudīja redzi bezmaksas,jo sūtīju tur arī brilles. !
es esmu par ārsta parbaudi - unnav jaiet uz slimnicu pie trakam tantem ir pietiekami daudz lab u vietu kur par tadu pasu naudu ka optikas veikalos optometrisit redzi parbauda dr :)