Labvakar daiļās dāmas. :-P
sākšu ar to, ka šī bija viena no sliktākajām dienām kādas man ir bijušas. nestāstīšu gari, kas un kā šodien viss notikās, pastāstīšu tikai kulmināciju.
tā šodien dodoties mājās iebraucu lielveikalā, lai sapirktos produktus vakariņām, neteikšu ka ieejot veikalā, atvainošos, viens stulbenis ietriecās ar saviem ratiņiem man virsū un vēl nobļāvās, lai skatoties, kur ejot. Tā pilnā aizkaitinājumā staigāju pa veikalu un, bladāc, priekšā bijušais, tas nebūta tas trakākais, bet viņš bija sadevies rociņās ar jaunu meiteni un izskatījās pilnīgi laimīgs. Protams man trieciens tieši sirdī, es reizē pagriezos ar visiem saviem ratiņiem un ātrāk tinos prom kamēr viņš nav mani ieraudzījis. Pa ceļam vēl uzskrēju virsū kaut kādam stendam un apgāžu kaudzi ar kaut kādām bundžiņām, ratus ar visiem produktiem iestūmu malā un aizsteidzos prom no tā veikala. Tagad man nav vakariņas, tikai saldējums, ko pašlaik ēdu un besos( piedodiet nav īsti literārs vārds, bet nevaru savādāk nosaukt kā tagad jūtos) par to, ka viņš jau ir sācis jaunas attiecības kamēr es vēl vien blandos par pasauli (t)
Kādas biju jūsu pirmās reizes, kad ieraudzījāt bijušo kopā ar citu meiteni? Un ko jūs darījāt?
tagad iešu apskatīties vai ledusskapī vēl nav kaut kas atlicis no ēdieniem :-D