es varena garkāje būdama džinsus iepērku S.Oliver - vienīgā vieta, kur var dabūt garos izmērus tievajiem cilvēkiem. un dibens nenoļūk. bet to jau skatās nevis pēc veikala, bet gan džinsu sastāva.
lv pirku,savas pilsētas vienā džinsu veikalā vai arī zapping :-D :-D bet UK džinas pērku tagad bershka ne jau tāpēc,ka man tikai tur patīk,bet gan tāpēc,ka tur viņas dahuja un visādas un lētas,un vispār tur vnk sanāk vnm nopirkt visādas čoinas džinas :-D
es džinsus parasti pērku sezonas izpārdošanās un labu firmu, jo ir ļooti grūti nopirkt garam augumam džinsas + tādas, kas ilgi kalpotu. pagaidām neesmu vīlusies Diesel un Pepe Jeans.
Zaras džinsas man varbūt ne tik daudz izstaipās, cik novalkājas ļooti ātri.
terranovā kā kuro reizi. esmu nopirkusi labas un arī tādas ar ko tikai 1 dienu var iziet bez mazgāšanas, jo jau vakarā pie dibena un ceļiem maišeļi karājas. izdilst gan ātri.
apspiileejuma efektu man parasti saglabaa bik bok dzhinsenes. turklaat ilgi valkaajas. promodaa arii nestaipaas, vismaz taas, ko nopirku.
zaraa novalkaajas nenormaali aatri
Vienu brīdi visi mani džinsi bija no Mango un varu teikt, ka ar katriem džinsiem ir citādi- vieni ātri izstaipījās, vieni vēlaizvien ir tikpat apspīlēti kā nopērkot ;)
Not your Daughter - citreiz ir tiiri ok, bet ne visi. G-star tie ar tiiri ok citreiz pagadaas. man vispar gruti normalus atrast jo esu gara - garas kaajas :D
Es savas mīļākās bikses pirku Reservedā. Nekad tur neiepēros, jo parasti liekas, ka dārgais veikals. Bet toreiz man izmaksāja un pirmo reizi tik dārgas džinsas nopirku. Un varu teikt 2 gadus tās džinsas man ikdienā(nu ne katru dienu bet ik pārdienas) gan ziemā, gan vasarā kalpo ļoti labi, joprojām pietiekami apspīlētas un vispār nav nekādu novalkājuma pazīmju.
Garkājainās meitenes - kur jūs pērkat sev džinsus? Gribu un tiešām ir nepieciešamība pēc džinsiem, bet ne tādiem līdz potītēm apspīlētajiem (tādos man sķiet, ka izskatos kā govs..), bet vienkāršus taisnus džinsus? Sen es tādus neesmu redzējusi :-(
Kad biju UK, sapratu, ka labākās džinsenes ir River Island! Vienam pārim jau kādi 3 gadi un joprojām izskatās, kā jauni! ir vēl divi un tos ar plānoju ilgi un dikti nēsāt :D