Būtu ātrāk zinājusi, ka man šodien būs brīva pēcpusdiena, noteikti ietu uz Džeinu Eiru. Bet šobrīd vairs jau nav ne jēgas, ne vēlmes pārbaudīt, kādas biļetes palikušas, jo esmu izlepusi - ejot uz kino, sēžu tikai pēdējā rindā :D Ciest nevaru, ja man kāds sēž aiz muguras, vienalga, kino, sabiedriskajā, utt.
briedi nu saņemies :-D džeina Eira bija ļoti laba (l)nenožēlosi es tevi censtos pierunāt bet meklēju kompāniju Rio skatīšanai :-D bet ja nu kas tad trešdien būs yzzi dienas cinamona ;-)
Rio bija tā multenīte, vai ne? He, ja Tu meklē kompāniju, es pat varētu aiziet :D Tikko paskatījos, uz Džeinu Eiru tur vairs nekas palicis nav, un nekā cita jēdzīga, ko es gribētu redzēt, arī tur nav :D Kkad redzēju Rituālu un Pirmkodu, pagaidām plānā palikusi vienīgi tā Džeina Eira :D
Ā, un paldies par info par cinamonu :) Būs jāapdomā, varbūt jāaizbrauc uz Alfu 3dien. Bet tur man nepatīk krēsli, baigi neērti, un vēl tas, ka speciāli braukt negribas, jo dzīvoju centrā :D Bet ar iepirkšanos apvienot varētu, ja kāda draudzene būtu gatava mani paciest visu dienu :D :D
P.S. Ja domā iet uz to Rio, tad ap cikiem? :)
es domāju ka varētu aiziet laiks pilnīgi vienaldzīgs :-D tikai ne ātrāk kā pēc 1,5 h tomēr kamēr no teikas aizceļošu :D
varbūt sarunājam ja vēlme ir? :-) a un uz 3d vai parasto? :-)
Joprojām nav sanācis izbrīvēt laiku Džeinai Eirai.vnk bāāāc...Bet ZEdienās no foruma turos pa gabalu.Man patīk izbaudīt kino un tāpēc nesaista visas tās drausmīgās masas,piebāztās zāles,grūstīšanās utt.Labāk mēģināšu izbrīvēt kādu parasto dienu un aiziešu uz agrajiem seansiem,kad viss normāli.
RIO šķiet saistoša izklaidei,bet es fiziski neciešu tos latviešu ierunātos tulkojumus multenītēm.Senāk atpakaļ vēl piedāvāja pāris seansus,kur orģinālvalodā varēja noskatīties.Tagad ir nācies būt dažās multenītēs un ir vnk drausmīgi to klausīties.