Es gan nepiekritīšu, ka vairāk kā pusei ir blondi mati :D Kaut gan nevar jau zināt :D Bet par tēmu diemžēl nevarēšu neko ieteikt, jo esmu tumšmate un matus nekrāsoju vispār :D
hell, es nositu laiku līdz 18.15 un esmu paspējusi piekakāt vairākās diskusijās! "D
semmija - atvaino, ka nepalīdzēju par tēmu, jo palīdzēt tik tiešām šajā jautājumā nevaru, bet tik tiešām nedomāju, ka vismaz pusei ir blondi mati :D Cik esmu redzējusi, pārsvarā visām tumši, arī dažādos cosmo pasākumos. Mani vienkārši sasmīdināja nosaukums - cosmopolitan meitenes, un tālāk teksts - vairāk kā pusei noteikti ir blondi mati :D Apmēram, ja jau cosmo meitene, tātad blonda! :D
Runājot par tēmu, agrāk biju blondīne, un mana friziere matus balināja šķipsnās un uz 10 minūtēm lika matos tonējošo L'Oreal firmas krāsu, kas ne tikai noņēma dzeltenīgumu, bet arī matus nokrāsoja skaistā, perlamutrīgi blondā tonī.
Neesmu uzkeerusi kaa ir iespeejams kraasot maajaas un dabuut tieshaam gliitu blondo toni.
Vienmeer braucu uz Siguldu, leetaak kaa Riigaa un izdara lieliski, nekad nav bijis jaaviljas. ´Saulespuke´ - Dace un Evita, piemeeram.