Ā, nu vēl. :-D (man vienkārši daudz ir nācies pieskatīt māsasdēlus (l) )
Sēžam skatāmies dzīvnieku grāmatu, vienā lappusē tāds riktīgi neglīts mērkaķis ar piepūstiem vaigiem, sarkanu seju. Jaunākais māsasdēls (2 gadi bija), pilnā nopietnībā priekā sāk rādīt ar pirkstu uz to mērkaķi un teikt - tētis, tētis! :-D :-D :-D (Lieki teikt, ka viņu tētis ne pēc kāda mērkaķa neizskatījās vis, tīri smuks patiesībā. :-D )
Ar vecāko māsadēlu man tik 6 gadu starpība, tāpēc daudz ko bija ko darīt kopā. Ārā kaut ko viņš sadusmojās (6 gadi laikam bija), negribēja nākt mājās. Parāvu aiz rokas, ne stipri, bet šis sāka bļaut, ka ļoti sāp un vispār, es šim roku esmu salauzusi. Atnāk mājās apvainots, auklē roku tā, ka galīgi neko padarīt nevar. Ok, nu sāp, sāp, ko padarīsi. Jau dusmas pārgājušas, spēlējam cirku, roku joprojām auklē, pat pamest kauliņu nevar, paiet arī nevar ar ejamo kauliņu. Seja nopietna, rokai nemaz pieskarties nevar. Atnāk mana mamma no dārza, rabarberus pirmos atnesusi. Šis iet sagaidīt,ierauga rabarberus, sāk rokas pa gaisu abas vicināt, no prieka lēkāt un aplaudēt :-D . Mamma saka - tev taču roka sāp, uzmanīgi! A šis tad jā, sāp.. saķer kreiso roku, saviebjas... a iepriekš ta sāpēja LABĀ! :-D :-D Sajuka bērnam. :-D