Man ari sap sirds par Latviju-cilvekiem tiesam gruti...gandriz neiespejami kadreiz ,uzturet mozu garstavokli!Ja es varetu kaut ko mainit?!Kaut kam janotiek,lai mainitos situacija... (t)
Ms Elissa -nezinu ,vai tas ir slikti ,vai labi ,bet noteikti vieglak varbut...pie mums tiesam ari bagatie ta neizliek to savu arieni "uz paplates"!!!Loti biezi nemaz nevar pateikt ,ka loti situets cilveks,jo loti loti vienkarsi apgrbies ,brauc ar masinu,kas ir gandriz jau vintage utt :-P
Es nezinu, cik tas ir labi vai slikti. Bet melošu, ja teikšu, ka man nepatīk smalka dzīve, skaistas lietas un luksus.
Tomēr vissvarīgāk ir, lai pats cilvēks ir normāls, neatkarīgi no mantiskā stāvokļa. Lai nav tā uzpūstā snobisma , kas raksturīgs iz grjazi v knjazi cilvēkiem.
Man liekās, ka cilvēkiem, kas nedzīvo jau vairākus gadus šajā valstī, ir grūti Latvijā atrast kaut ko labu, tapēc jau viņi, manuprāt, ir aizbraukuši, jo ir vīlušies šajā valstī.
Tas, protams, ir tikai un vienīgi mans subjektīvais viedoklis. Varbūt kļūdos, varbūt ne!
Bet tie cilvēki, kas pa šo zemi sper soļus katru dienu, ticu, ka var atrast Latvijā labas lietas.
Mums jau no mazotnes sabiedrība skandina tikai un vienīgi negatīvo.
Es arī ilgu laiku nopietni domāju par promaizbraukšanu, jo likās, ka mani te nekas netur un nekas labs nespīd. Pacietos mazliet, meklēju iespējas, izmantoju piedāvājumus un nu man ir iemesli te palikt un nedomāt, cik viss ir slikti. Galvenais ir attieksme.