Bulli-tev karojas tas etikis?-tiesam ,man ari tada sajuta par tevi-ka varetu but bebitis...No ieprieksejiem komentiem ari!
Par Parizi...man draudzene teica,ka japani esot vienigie ,kuri perkot dargas lietas Parize-vinai izdevas savus lielos gleznojumus uz zida pardot tiesi japaniem! :-)
Labs vakars (l)
Esmu kojās pie draudzenes, sagribējās kaut ko uzrakstīt, tagad ēdu jogurtu.. :-D
Bija šodien eksis, dabūju 9 :)
Laiks mums šeit ir vienkārši krimināls, es plānajā metelī atbraucu, vēēē :-/
Rīt garā diena...lekcijas līdz vakaram, labi, ka gaišs laukā, tad nav tik bailīgi to lielo gabalu nākt uz kojām :-D
Es tikko no lekcijām.
Tagad uzņammāšu salātiņus un izdzeršu lielu krūzi upeņu tējas,jo šķiet,ka mans mīļums lēnām savu vīrusu pielaiž man.bet es nevaru atļauties tagad slimot.
Labvakar!
Jau otro dienu mocos ar drausmīgām iesnām, vismaz aizsmakums nav tik traks vairāk. Citādi rīt telefona konference un tie vīrieši taču padomās, ka piezvanījuši uz kaut kādu "sekss pa telefonu" kantori. (t) :-D
Louis Vuitton veikalā Parīzē ne tikai vienmēr ir cilvēku pilns, bet tur mēdz būt arī kilometru gara rinda pie durvīm. Un nav tie tikai japāņi. Tāpat kā Hermes ir vienmēr pilns.
Francijā visu dārgo pērk visi, kam ir nauda. Ne tikai japāņi. Arī arābi, paši francūži, beļģi, krievi u.c. Tur vispār parādīt savu statusu ir svarīgi, lai arī tas nenotiek tik vulgārā veidā kā Latvijā.
Vidusmērs nosacīti varbūt, bet noteikti ne turīgie. Mašīna, drēbes, pulkstenis- tas viss ir no svara.
Es nenoniecinu, es saku, kā ir. Man mana zeme ir ļoti mīļā , bet ko es labu varu pateikt? Ja nu vienīgi, ja ir runa par kultūras mantojumu, tradīcijām, veselīgu dzīves veidu vai ko tādu. Bet citādi? (t)
Tā vietā, lai strādātu, es tagad lasu Parfīmu :D Jūtu, ka rīt būs ļoti gara darba diena, jo vajadzēs paspēt iekavēto. Bet ko lai dara, ja tā grāmata ir tik sasodīti interesanta?!
Nezinu, varbūt Tev apkārt neviens nerunā sliktu, bet mums te tā skumjā ir daudz. Un tas nebūt nav tas uz ko koncentrēties.
Ir tik daudz par, ko skumt, kamdēļ vel speciāli to darīt? Var jau to labo atrast arī ikdienā. Pat Latvijas ikdienā.
Varbūt venkārši tas nav mans līmenis (un noteikti nav un nebūs), bet tiešām-manis pēc te visi var staigāt zīmolos pārkārušies, es pasmaidīšu par to. Interretēt to var dažādos veidos.
Labvakar :)
Nesen tik ievēlusies no dejām,tagad no dušas, dzeru karstu tēju un skatos kko rītdienas kontroldarbam. un ielīdu cosmo,jo jau brīvdienas pavadīju bez datora, bet gribas jau zināt kas jauns meiteņu sarunās :)