Esmu absolūta nulle tehniskas dabas jautājumos, tāpēc jautāšu-vai visus skārienjūtīgos telefonus ir iespējams bakstīt ar speciālo irbulīti? Vai uz to reaģē tikai tie telefoni, kam tas ir speciāli paredzēts un līdzi nākošs? :-)
jA TELEFONAM LĪDZ NĀK IRBULĪTS, TO VAR BAKSTĪT AR IRBULĪTI VAI AR PIRKSTU, NAGU, PILDSPALVU, JA NAV LĪDZ TAD REAĢĒS TIEŠI UZ ĀDAS SKRĀRIENU (PIRKSTU) NE TIK DAUDZ PAT UZ NAGU VAI KĀDU BAKSTĀMO. Sorry par lieliem burteim! :-D
Es savu LG varu bakstīt ar citiem irbulīšiem (oriģināli viņam nav), bet tas nenozīmē, ka ekrāns ir trausls! Ir vairākkārt kritis, bet dzīvs vēljoprojām!
Nezinu. Grūti teikt. Cenšos izturēties saudzīgi.
Iepriekšējais telefons man bija ar to "mīksto" ekrānu. Reizēm bija grūtāk uzspiest, kaut kā ātri parādījās skrāpējumi, bet pluss bija tas, ka varēju spaidīt gan ar nagiem, gan ar pildspalvu, gan cimdos.
Tagad man ir telefons, kas reaģē tikai uz pirkstu. Ne nagi, ne cimdi, ne pildspalva vairs neder. Jutīgāks viņš noteikti ir.
Ja telefonam ir ekrāns, kuram ir siltuma sensors, to varēs spiest tikai ar pirkstu (drauga telefons ir tāds). Manu var spiest gan ar pirkstu, gan ar nagu (tieši tā es arī visu laiku daru, ir visērtāk), gan irbulīti, pildspalvu, cimdos utt. :D Bet irbulītis klāt gan nenāca, un nezinu, vai ir dabūjams, tā ka domāju, tas nav noteicošais! Vari veikalā painteresēties un palūgt, lai iedod apskatīt Tev interesējošo telefonu un paspaidīt :)
Ā, nu jā, galvenā atšķirība ir tā, ka tos, ko var ar irbulīti, var arī ar pirkstiem ( tikai nav tik ērti ), bet tos ar "cieto" ekrānu var tikai ar pirkstiem.
Ā, un zemē kritis arī ir pietiekami daudz, malas apbružātas, bet ekrānam viss ok. Tā ka man šķiet, ka ekrāni ar parasto sensoru, kurš reaģē uz jebkādu pieskārienu, tomēr ir labāki (ērtāki)! :)
Līdz šim visiem kociņš darbojas, it kā jau nav arī iemeslu, lai nedarbotos..
Man ir samsung s5230 jau pusotru gadu, ir kritis kādas 30 reizes, dabūjis mitrumu un iekritis Rimčika tualetes podā. :-D Un vēljoprojām darbojas ideāli. :-P
Abalone - pamēģini kādā veikalā painteresēties, Tev noteikti visu izstāstīs :) Vai pamēģini pati paspaidīt ar pildspalvu, redzēsi, vai kas sanāk :D (izklausās smieklīgi, bet es tā laikam arī izdarītu :D)
Manam telefonam stilusa zīmulis līdzi nenāca+nemaz nav paredzēts, bet reaģē gan uz pirkstu, gan spalvas kātu, ar pārējo neesmu mēģinājusi bakstīt. Ak, kā es gribētu atrast spalvu zebras krāsojumā, mmm.