Vāks ne sestdiena...

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009

Traki gāja man šodien... Pašvaldības policija paciemojās :-D Izrādās, ja kādam PA DIENU besī, ka man skaļa mūzika, var mentus saukt... Jā, bija mums pasēdēšana... vectēvs ciemos bija un manējais ar viņu iedzēra... Un bija skaļa mūzika, bet augšējai kaimiņeiemei nepatika, jo mazs bērns... Es jau saprotu, bet tad, kad tur augšā kāds 07.00 vai pēc 22.00 dauza bumbuņu pret grīdu, mēs nesakām neko, kaut parasti guļam un tas mus pamodina un traucē...

Negaidu ne atbalstu, ne nosodījumus, vnk gribējās pastāstīt (t) Bet poliči sakarīgi bija, pēdējā laikā vispār ar sakarīgiem mentiem sanāk darīšana :-D

19.03.2011 22:49 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Landa, nu paldies Dievam,ka mani neviens netraucē pagaidām.

2x ir bijis ar to mūziku-mazajam niķis no pārguruma,gulēt jāiet,bet grab kaut kas no blakus dzīvokļa. Bet ja būtu gribējusi kašķēties, sauktu arī policiju,jo negribas man nakts vidū,kad jau esmu pidžamā,drāzties ar visu raudošo sīci un blakus kāpņu telpu lamāt kādus krievus.
19.03.2011 23:46 |

Reitings 3022
Zufiite,

nezinu, vai var saukt mentus - droš vien, bet tikai tad, ja neesi varējusi atrisināt ar sētnieci šo situāciju.

Un ko darīt, ja ap 5.00 kaķi ņaud un ņemas sētā???? :-D :-D :-D
19.03.2011 23:47 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Zufiiite, es vienreiz no rīta logu atvēru un turpināju gulēt, bet sētniece dikti sparīgi ar savu slotu zemi kasīja,ka es pat 5.stāvā dzirdēju. :-D :-D Bet kad aizver logu,nemaz nevar dzirdēt. Tu dzirdi? :-O
19.03.2011 23:47 |

Reitings 3022
Late,

tāda krievene - halātā un ar sīci - izmetās pie mums. Bet nu ja viņai ir attieksme - ko jūs latiši te darāt, tad es atvainojos...
Galvenais, ka skanēja ari dziesma "Bunkurs 13", kur ir vārdi"ei, vaņķa, laidies, ka vaļinki vien zib..." :-) :-D :-D :-D
19.03.2011 23:49 |

Reitings 206
Reģ: 08.02.2010
Late, man 3.stāvs, varbūt 5-tajā nedzirdētu, lai gan šaubos. Viņa tāda paveca tante ar tādu koka uzparikti un grebj tīru asfaltu, ļoti centīga katrā ziņā. kad braukā gar pašu māju - tad ļoti dzirdams. Vasarā gan jau ārdīsies ar slotu, bet to es noteikti, ka nedzirdēšu, vismaz rudenī neko tādu neatceros.
19.03.2011 23:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es vispar esmu klusuma cienitaja!Tomer atceros laikus ,ka tapat bija ballites utt (l) !Mes parasti kaiminiem pieteicam ,ka mums ballite-lai saka mums ,ka par skalu paliek!Atceros ,ka mazie bija mazi-gribejas klusumu vairak! :-)
Hellish-parsmejos par tavu kaiminu... :-D
19.03.2011 23:59 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Mums ar iepriekseja dzivokli augsa bija tads sikais kad es nezinu ko sis speleja, bet tada sajuta ka bolinga bumbu pa zemi ritina :D un tas bija nemitigi, no rita agri jau saka, bet vakara reizem tik velu..
nju es domaju ja jau siet taa, tad tik katru reizi sauc mentus, kad sie troksno vai sikais kko par skalu, varbut tad sapratis :)
a skiet sieviete vnk pasista ka ta dara, ne normali runa....:)
20.03.2011 00:07 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Nekomentēšu Tavu situāciju, klāt neesmu bijusi, tāpēc grūti spriest,kā tas no malas izklausījās, tomēr varu teikt,ka labi kaimiņi ir zelta vērtē.
Atļaušos būt nedaudz iedomīga - sevi tiešām uzskatu par ērtu un "vieglu" kaimiņu:ceļos agri un mājās ierodos ļoti vēlu (mājās praktiski pavadu ļooti maz laika), skaļu mūziku nekad neklausos un skandālus mājās nerīkoju, taču atceros kādu sāpīgu gadījumu,kas man palicis atmiņā.
Vienu reizi pie manis un drauga brīvdienās viesojās radu bērns,kas ap plkst. deviņiem rītā pamodās un,kā jau bērns, sāka skraidīt pa istabām. Pēc stundas no apakšējā stāva pie durvīm zvanīja gadus 19 veca meitene,bļaujot,ka viņai esot noriebies klausīties bērna soļu dipoņā un augstprātīgā tonī norādīja,lai mēs ejot ārā pastaigāties (e)
Jutos ļoti netaisnīgi sarāta un sāpināta,vēl jo vairāk tāpēc ka mūsu kaimiņiem pašiem ir mazulis, un es regulāri dzirdu,kā viņi kašķējas un kā viņu bērns raud. Un man nekad pat nebija ienācis prātā nākt pie viņiem par to sūdzēties.Vēl jo vairāk tāpēc,ka mēs taču esam kaimiņi ;-)
Es tikai vēlāk uzzināju,ka arī citiem mūsu kaimiņiem viņi ir kā nepatīkamas zobusāpes. :-/
20.03.2011 02:13 |

Reitings 84
Man pašai ir sava sistēma iestrādāta :D par cik es nedzīvoju pilsētā, bet gan pagastā, kur pašvaldības policija nav, tad atliek rīkoties pašai :D ...zem manis dzīvo čalis, kurš brīvdienās ,,normāli'' atlaiž ar alko un mūziku. un līdz vēlai naktij. Un zinu, ka viņš mūziku klausās caur internetu, bet mūsu daudzdzīvokļu mājām ir vienots interneta tīkls, un manā stāvā ir kloķītis, pavisam maziņš, ar ko to var atslēgt :D 'tad, kad čalītim tur iet TĀĀĀĀDS baļļuks :D ņemu un atslēdzu :D un klusums :D ...žēl, ka nabadziņš ir diezgan patups un nesaprot kas par lietu :D
20.03.2011 02:23 |

Reitings 8968
es esmu par to, ka klusumam jābūt pa nakti, pa dienu es kaut ar ziloni stepu varu dejot, jo tādi IR NOTEIKUMI, un debīlajiem kaimiņiem nav nekādas tiesības saukt mentus, varu iedomāties, kā tas sīkai brēkulis krīt uz nerviem, kad pa nakti brēc, yak (e) :-D
20.03.2011 02:25 |

Reitings 5709
Man laikam labi (vai kurli?) kaimiņi - es pēdējā laikā naktīs bieži ar lecamauklu lēkāju un mūziku, protams, klausos. Neviens pagaidām, tfu tfu tfu, nav sūdzējies. :-D
20.03.2011 02:27 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Hellish
Man toreiz bija doma izstrādāt vienu nejaucību - pusdienlaikā spēlēt klavieres,kuras piecus gadus nebiju spēlējusi. Bet man pietrūkst nekaunības :-D
20.03.2011 02:28 |

Reitings 8968
ziemas_roze, bāc, būtu labi vispār tās klavieres tiem kaimiņiem paklausīties :D
20.03.2011 03:58 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
a es gan tevi gribu nosodit, jo man pasai lidz navei derdzas cilvki, kas citiem gaisu maita ar savu troksnosanu...un ja vel majas mazs berns, tad vispar es butu gatava a kulakiem vicinaties (e) (e) (e) (e) (e)
20.03.2011 12:55 |

10 gadi
Reitings 1207
a ziniet,a man piemēram,traucē histēriski raudošs bērns,kurš raud,jo mamma,kaut ko neatļauj.KAITINA:@
OKEI,ja tā mūzika baigi skaļa,ka pat vārdus dzird tad jā nav normāli,bet ja tik ne daudz dzird tad sorry muti ciet.
Un ziniet visas māmiņas tik klusumu grib,varbūt bērns jāsāk rast pie klusuma???
20.03.2011 13:39 |

10 gadi
Reitings 1207
trokšņa*
20.03.2011 13:41 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Ferra-ģeniāli :-D :-D
20.03.2011 14:12 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
mani arī pieņemsim traucē visādi ķērcoši sīkie ! vnk besī ārā .. 6os no rīta ceļās un bļauj pilnā rīklē. man nav tiesību uz klusumu tajaš stundās ? ir ! līdz ar to , dārgās jaunās māmiņas un sazinkas vēl, rēķinieties, ka jūsu ģimenes arī rada troksni, kas apkārtējiem traucē. tikai nezin kādēļ apkārtējie bieži vien ir iecietīgāki par jums, kas sadomājušās par pasaules nabām, un neies tādu štruntu dēļ citus cilvēkus kacināt.
Kas vēl - Late - zini, nu tāda priviliģētā dāmīte :D pa dienu arī ir atļautais decibelu daudzums un Tev nav nekādu tiesību ietekmēt citu cilvēku dzīves ritmu. Kates dzīvo kā māk un ja reiz ir nervu problēmas ar koncentrēšanos pie trokšņa, tur ir speciālisti nepieciešami nevis klusi kaimiņi ...
tā kā nedzīvoju vairs LV varu droši teikt - ka jums tur tas viss ir krietni pārspīlēts. dzīvoju Dānijā, mazā klusā pilsētiņā .. bet arī šeit mūziku kāds klusāk nogriezīs TIKAI tad ja prasīs .. neko. tauta laimīga un smaidīga dzīvojas apkārt (:
20.03.2011 18:04 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Ha, jums paveicies, ja varat iet pie pašiem kaimiņiem sūdzēties vai saukt policiju! Man bieži vien traucē kaimiņa skaļā mūzika, jāpiebilst, ka viņš ir viens no maniem bijušajiem :D
20.03.2011 18:24 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es domāju, ka, ja dzīvo daudzdzīvokļu mājās, tad ir jāciena visi un ne tikai naksts stundās.
Ir dažādi ritmi, un katram izgulēties gribas.
Mums ir ievākušies kaimiņi blakus, kas ballējas pusgadu vismaz pāris reizes nedēļā, taču pārsvarā atļautajos laikos mūziku skaļi griež. Bet tik un tā naktī -iet ārā pīpēt bieži, durvis dauza, cīgu dūmus var sajust. Neteikšu, ka esmu ar to mierā, bet neko tāāādu jau nedara.
Ar blakusdzīvokli bija ātri. Sīkie (nepilgadīgi 100%) bija laikam uz vienu nakti noīrējuši dzīvokli (jo visu pārējo laiku tas bija tukšs un arī pēc tam), ballīte, mūzika dārd, izejai izmanto logus (dzīvojam pirmajā stāvā), sagaidīju pulksten 23, aizgāju pie durvīm, šie, protams, vaļā never. Uzgriež vel mūziku skaļāk. Tā arī pasaucu policiju.
20.03.2011 18:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits