Gribu Jums meitenes ieteikt foršu receptīti,ko šodien atklāju http://www.receptes.lv/receptes/fiksie-siera-radzini/ sanāk tieši tādi kā bilde un galvenais ļoti vnk pagatavojami!
Lelle, no sirds saku Tev lielu paldies, jo iedvesmoji mani kautko pagatavot :) neesmu radīta,lai stāvētu pie plīts,vienmēr kautko sačakarēju, bet ar šo mazumiņu varētu sākt.. gandarījums būtu liels (l)
tiešām paldies! :-)
es rīt esmu nolēmusi nežēlīgi pierīties un alu sadzerties, lai pēc tam varu turpināt diētu atkal :D ēdīšu siera bumbas, dzeršu daudz aliņu un taisīšu marsa mafinus :-D
Ārprāts, es nemaz nevaru iedomāties, kā var dzīvot bez cepeškrāsns. Es plīti reti izmantoju, bet cepeškrāsni gan dievinu! (l)
Un jā, mani arī sakardināja maffini, es gan sen sapņoju par ābolu/kanēļa vai gaišajiem ar mellenēm... tāds kanādiešu ikdienas sapnis man. :-D
Jaukum, a kā rīsus vāri? Es vnk esmu ievērojusi, ka Tu bieži tos ēd. :-)
Es, patiesībā, tikai gāzes plīti tā īsti māku lietot.. jo tāda ir mājas virtuvē. Rīgā pat omleti neriskēju taisīt, par svešām virtuvēm nemaz nerunājot. :-D
Salomē jā pēdējā laikā katru dienu vāru rīsus,kā sacīt labojos :-D aarsts ieteica lai pienjemtos svaraa bet saaku secinat ka tomer auzu paarslu putra man ietu vairak labumaa bet te atkal tas ka riisi vairak garsho!