Suns

Reitings 30
Reģ: 18.05.2009

Kopā ar māsu esmu izdomājušas paņemt sunīti, bet vēl nezinām vai esam gatavas uzņemties tādas rūpes.

Vai Rīgā ir kāda vieta kur uz nedēļu varētu iznomāt suni vai varbūt kāds/a varētu aizdot? Nu lai nedēļu varam pamēģināt kā tas ir.

16.03.2011 23:09 |

Reitings 74
Reģ: 29.01.2009
Ja gribās suni, tad gribās un pašsaprotami, bez apgrūtinājuma liksiem viņu vest ārā, mazgāt, barot, spēlēties, vest uz suņu skolu utt.
Ja jūs nezinat vai gribat, tad neņemiet, ja pēc tam izdomāsiet, ka tomēr negribat, tas būs tāpat kā bērnu atdot patversmē...

Suns jau tāds pats ģimenes loceklis vien ir kā, piemēram, māsa.

Man pašai ir amerikāņu buldogs, ilgi nedomājām par to vai gribam vai negribam suni, paņēmām un nevienu dienu neesam domājuši, ka varbūt vajadzēja pagaidīt, nav bijis nevienu brīdi slinkums vest viņu ārā (stundu no rīta, stundu pusdienās, stundu vakarā, vasarās vispār vakaros trīs stundas ārā), vai vest uz suņu skolu (lieliem obligāti vajag skolu). Suns - tas ir dzīvesveids, ja nezināt vai būsiet gatavas pilnīgi visus rītus, vakarus, labākajā gadījumā arī pa dienu veltīt laiku savam mīlulim, tad neņemiet.
Aizbrauciet uz patversmi, palīdziet tur no sākuma, lai saprastu vai esat ar mieru mazam kucēnam pacietīgi mācīt iet ārā uzreiz pēc viņa pamošanās (mēs katru reizi kā suns pamodās kā traki nesāmies ar viņu no 4stāva ārā, lai tikai pēc iespējas ātrāk viņš saprastu, ka jāprasās ārā čurāt :) ) un tīrīt visas šmuces aiz viņa.

Un iznomāt - atvaino- tas tiešām ir galīgi garām!!!!
17.03.2011 00:09 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Lollipop,kada kastite sunim? :-D Ar kakiem nejauc!Sunim nav nekadas mainamas kastites.
17.03.2011 01:53 |

Reitings 1852
Sorry, bet suns nav lelle!
Ja nezināji, tad suns pieķeras saviem saimniekiem un uz nedēļu padzīvot pie pilnīga sveša cilvēka ... labāk neizteikšos, kas var notikt sunim, kas var notikt Tev!
Ja Tev nāk tādas domas prātā, tad sunim Tu neesi gatava! :-D :-D :-D :-D
17.03.2011 01:55 |

Reitings 108
manuprāt suņukiem no patversmēm var dot pagaidu mājas. zinu, ka ar minčiem vismaz tā ir.
taču ar nedēļu, lai saprastu, der suns, vai neder, nepietieks. bez tam - dzīvnieks prasa ļoti daudz rūpju. ja negribas lielu/lieku atbildību, tad labāk to brīvprātīgi nemaz neuzņemties.
17.03.2011 01:57 |

Reitings 1997
Bet par temu-
Vai esat gatavas tiem izdevumiem?Suna iegade vel ir leta salidzinot ar paiku katru menesi,ikgadejam potem,attarposanu un vienmer jabut gatavam,ka var saslimt un tur nuv ar aiziet vairaki 100ls viena diena par arstesanu.
Vai esi gatava kakam un pelkem istaba vairakus menesus?Sagrauztam mantam.
Suns nelaus gulet lidz 1iem diena,nevaresi lidz ritam kaut kur balleties,jo majas ir suns,kuram vajag tavu uzmanibu un vajag iet ara.
Suns,ipasi mazie dzivo ilgi.
Vins met spalvu,rej.Medz neklausit.Ejot pastaigas aiz vina ir jasavac kakas.
Esat tam gatavas?
17.03.2011 01:58 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nu,tas,ka gribi iznomāt suni vien norāda,ka neesi gatava reāli tādu mājās paņemt.
Ja būtu gatava,tad nerastos nekādi jautājumi par kkādu nomāšanu,pamēģināšanu utt.
Suns tiešām nav nekāda lelle...
17.03.2011 02:01 |

Reitings 1997
Es savu suni panemu,kad man bija 15 gadi.Ne reizi nebija ienacis prata,ka man varetu nepatikt vai apnikt dzivot ar vinu,es vienkarsi jau no bernu dienam esmu zinajusi,ka man VAJAG suni!Es vinu nevis vienkarsi gribu,bet man vinu vajag.Vnk nevaru bez suna dzivot.Patik no rita pamosties un sev blakus redzet to miligo purninu,patik ka vina no rita mani sabuco un tad paker savu lielo laci un nesas ar vinu pa istabu un aicina mani patrakot.Patik reizem ar vinu kopa izdzert rita kafiju un reizem laut vinai kopa ar mani iemalkot kadu vieglu alkoholisko dzerienu(zinu,ka nav labi,bet suns paliek nenormals tiklidz alu saoz) :-D
17.03.2011 03:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits