Ne par to runa, bet kur es minēju, ka taisnoju un fēnoju? nē-to es nedaru ;-)
Krāsot gan krāsoju un mati nav salmi, ja uzreiz tā iedomājies :-D Tieši pretēji mati man ir skaisti, spīdīgi, mīksti un nevēlos sačakarēt viņus tāpēc jautāju :-)
Ja godīgi - neticu! Nu noteikti, ka katram tas individuāli, bet viena reize pārdesmit minūtes maksimāli nedēļā solārijā nepasliktina matu stāvokli līdz sausam. Tur noteikti ir arī citi apstākļi.
Lai nu kā - veiksmi cepurītes meklējumos.
Bez iemesla nemeklētu cepurītes te tagad :-D
Labākā draudzene ir friziere/stiliste, abas esam tumšu matu īpašnieces un tieši viņa man pastāstīja par šo lietu, ka matiem tas ļoti kaitē un, ka cepurīte jālieto, ja gribu skaistus matus arī turpmāk :-)
Agrāk tieši Adrenaline tan'ā vienmēr bija! Vari painteresēties arī citos solārijos, kuros ir - vai nevar nopirkt! :) Pludmalē arī agrāk bija, varēja nopirkt par 5 santīmiem. Domāju, ka aptiekās noteikti būtu jābūt :)
es esmu jautājusi drogās, bet tur nebija. Es arī gribu nopirkt, bet nevis solārijam, liekot dažādas matu maskas, eļļas, tās labāk iedarbojas, ja ir uzvilkta cepurīte (l)
Dvielis noteikti aizsargā labāk nekā tās cepurītes, ko piedāvā solārijos, jo tās ir ļoti plānas un nez vai ko baigi sargā...tāpēc es uzvelku parasto cepuri+aptinu kādu krekliņu apkārt :D