Sveika :)
Jā,arī es esmu gājusi tam visam cauri.
Pēc tam kad viņš aizgāja, es ilgu laiku dzīvoju tādā kā paralēlajā pasaulē. Atceros,ka bija vasaras beigas un es sedēju istabā ar aizvilktiem aizkariem, klausījos "mūsu dziesmas", skatījos bildes.. spīdzināju sevi un wnk balsī raudāju. Ilgu laiku dzīvoju uz nervu zālēm un cigaretēm... Man likās,ka lēnām no tā visa eju sviestā. Pamatīgi nokritos svarā un izskatījos nekāda, staigāju apkārt kā kaut kāds zombijs :(
Bet man palīdzēja manas draudzenes,kas nāca ciemos, vilka mani ārā, palika pie manis pa nakti,viskaut kur aicināja braukt un iet, runājās ar mani..uzmanīja,lai es nepalieku viena. Vienai es esmu īpaši pateicīga- viņa sēdēja man blakus un lika izdzēst un izmest visu kas man par viņu atgādinātu, skype sarunas, sms, bildes, vēstules ..visu visu,nepaturot neko kas man par viņu atgādinātu.sēdēju un raudādama dzēsu visu,bet pēc tam palika vieglāk,jo nebija vairāk nekā ar ko sevi spīdzināt,nebij ko skatīties vai klausīties..
gāja laiks un tiešām kļuva vieglāk.
Rudenī uzsāku mācības citā skolā, bija dažādas papildus nodarbošanās,centos novērst savas domas un brīvo laiku pavadīt kaut ko darot,nevis sēžot un raudot!
Ir pagājuši 2 gadi un es šad tad viņu atceros(bet ļoti reti),tagad man ir jaunas attiecības un viņš ir palicis pagātnē.
Es ceru,ka arī Tev ir tādi draugi! Centies nebūt viena,ej āra, atpūties.. Vai arī tiešām atrodi kādas nodarbes- kādi kursi,aktivitātes..
Turies! Un lai Tev veicas! :)