Labrīt! :-)
Rīts jauks un saulains un aiz loga jau mazāk sniega, yēē. (l)
Man bija galerijas papildinājums, dr.lv dāvanā. :-D Baigi labi, jo tieši vajadzēja. :-D
Šodien jādodas atkal uz lekcijām. Un viss pārējais, kā ierasts pēc grafika. savējo diez vai šodien satikšu, tpc pietiks ja tpt apsveiks. :-D
Jauku dienu visām! ;-)
Manējais mani neapsveica, jo es aizmirsu vīriešu dienā, ka tāda ir, lai gan tā jau vairāk ir armijas diena. Labi, nafig, nevajag.
Darbā veči tāpat sveiks! Bet nu skumji palika mazliet. Šaubos vai vakarā ar puķi atnāks.
Šī rīta secinājums par vīriešiem: kā mazi bērni...
Labrīt!!!
Jūtos nekāda, jo vakar bija slikti ar sirdi, bet draugs iedeva zāles un palika labāk un beigās iemigu.
Šodien plānots darbs un treniņš:)
Jauku visām dienu:)
Labrīt, daiļās dāmas!
Mani šorīt pamostoties iepriecināja tas, ka, atverot acis, ārā ir gaišs un spīd saulīte, var just, ka manāmi tuvojas pavasaris :-)
Mazliet vakar pameklēju kašķi ar savējo :-D Pati gan sāku, tad redzēs, sveiks šodien kko jeb nē.. Bet gan jau, ka nē, jo tāpat līdz vēlam vakaram strādā :-P
Citādāk nekas šajā dienā nav ieplānots tāda pati kā visas citas :-)
Labrīt jaukās.
Es puķes no sava vīrieša saņēmu jau vakardien...tāpatās vien..šodien nepaspēju pamosties,kad jau sabučoja mani...zinu,ka mani kaut kas mājās gaidīs pēc darbiņa :)
Laiciņš ārā kolosāls - man jau patīk. Jau no paša rīta feina sajūta..
Labrīt!
šorīt pēc vakardienas trakā treniņa nu ļoti nāca miegs..bet nu jau darbā jūtos mundra un moža!
jau saņēmu kaudzi sveicienus! :-)
un ferrero rocher končas! (l)
Labrīt, lai visām patīkamiem pārsteigumiem pārbagāta diena:) Un sveiciens 8.martā!
Jūtos ļoti labi, sveicēji ļoti centās. Darīšu - centīšos atrast naudu invalīdiem.
labrītiņ! sūtu katrai pa smaržīgai narcisei! (l)
rīts šodien jauks, gribas šampīti un saldumus! :-D
vakar runāju ar savēju un vienu draugu neviens redz nav viņus sveicis vīriešu dienā tad viņi nesveiks sieviešu, kad mēģināju iebilst, ka es tak savējo sveicu viņš man atbildēja, kas tās par muļķībām nav nekāda vīriešu diena, bet armijas teicu nu ok tad sveicu tevi, jo armijā esi bijis viņš atbildēja vienalga muļķības! :-D ei tu saproti no viņiem :-Dbet zinu, ka vismaz darbā mūs visas noteikti sveiks, pagājušajā gadā bija tik patīkami! (l)
Labrīt! ;-)
Es jau darbā!
Iegāju draugos, dabūju to statistiku - forši, jo pati naudu statistikai netērēju, man negribas draugiem.lv naudu dāvināt :-D
Saņēmu e-pasta vēstuli no mūsu "lielā" priekšnieka par to, ka pa dienu vīri visas sievietes aicina pulcēties vienā telpā, bet man stulbi - darbs beidzas ātrāk un tad stunda būtu jāgaida, tad jau es labāk aizbraucu sevi ar gardumiem apbērt un bučas no drauga dabūt !
Es ceru, domāju, ka man būs narcises, jo tās ir manas mīļākās pavasara puķes (l)
Saulainu visām šo mūsu dienu! :-)
labrīt! (l)
šodien esmu ūber labā omā!
manējais no rīta ceļoties uzvilka zolīdās drēbes, nevis kā katru rītu-kombinzonu un sporta jaku-tā ir laba zīme-tātad vakarā kur iesim. (l)
nevaru sagaidīt.
bet lai nu kā-šodien darbā divas pasēdēšanas-ar vadību un sekretariātu. un pa vidu jāšak mācīties rītdienas kd.
forshu dienu visām dāmām!!! (l)
:) rīts....
vakardien pēc nelielas pabimbāšanas, šodien jūtos kaut cik žirgti, jo spīd arī saulīte un tas mani uzmundrina..
diena kā jau diena, ceru būs forša..
pietiek dzīvot pagātnē, dzīvošu tikai šodienai-katru dienu:)