Es darbā esmu īsts jaukumiņš, ļoti izpalīdzīga, gādīga un mīļa. Bet pie manis ļoti reti vispār kāds ienāk, darbs tāds, ka mums divvientulība ar datoru, tāpēc čubinos gar katru, kas atnāk:) Ja būtu priekšniece, tad prastu būt stingrāka, taču saglabātu to, ka man svarīgs ir katrs. Vispār man ir veicies, varu būt maiga un jauka, bet zinu, ka cilvēki tik un tā respektē un ciena
Abalone - piekrītu! sākumā darbā biju ļoti laba pret saviem padotajiem, bet kad tas man sāpīgi sāka nākt atpakaļ, tad ātri vien kļuvu stingrāka..bet tā pat citreiz dabūnu pa savu labo sirdi, jo strādāju ar ieslodzītajiem, kas to īsti neprot novērtēt.. (e)
pagaidi, kad tavi padotie sadarīs mēslus...par kuriem atbildēsi tu... tad tu vienkārši kļ;ūsi nopietnāka un stingrāka, kā arī prasīgāka... vismaz man tā bija, sākumā ar visiem padotajiem bija draudzīgas attiecības, pēc pirmajiem mēsliem, ko viņi sadarīja attiecības kļuva nopietnas, es kļuvu daudz prasīgāka, un viss ideāli.... bet pēc darba varam uz tusiņu iet kopā... darbs ir darbs, atpūta - atpūta, es nejaucu kopā
Jā, meitenes pareizi saka, ka tas stingrums nāks ar laiku.
Vēlējos Tev pajautāt - Cik ilgi jau strādā kā priekšniece? Kāda tieši ir Tavu padoto attieksme pret Tevi - viņi Tevi nerespektē, neizturas pret Tevi kā pret priekšnieci?
es parasti pret darbiniekiem esmu jauka,bet zinu,ka vajag panākt respektu.
pat zinu,ka mazliet no manis baidās,jo esmu stingra,toties pēc darba laika,kad viss ir izdarīts,tad pie manis var pienākt un parunāties tāpat,par jeb ko utml. :-)