Man jau 4.dienu ir vēdera vīruss - kuņģis reizēm sāp un vēderā spazmas, un caureja arī, protams. Tas tā - briesmīgi, bet gribēju jautāt, vai šāda vīrusa sakarā ir iespējama MR kavēšanās?! Tās kavējas jau 4 dienas..
Man ir pilnīgi tas pats, arī kavējas mr, sāp kuņģis, nedaudz nelaba dūša+caureja. Es vēlāk gan iešu uz aptieku pēc grūtniecības testa, varbūt tas nemaz nav vīruss. :-/
Man gan MR beigušās,bet...tiešām kkāds vīruss plosās?
Man arī ir caureja, bieži un traki galva sāp, vēders tā kā burbuļo un ir bieži bezspēks... (s)
Tagad tāds vīruss plosās??? Nesaprotu... :-/
Chupse...kādi simptomi bija taviem ģimenes locekļiem? Gribu zināt,cik daudz man no tā visa ir...
Un galvenais,ka temperatūra nav nekāda dižā,bet sajūta riebīga... (s)
slikta dūšā, tāds smags kuņģis, sāpītes asas, burbulīši pa kuņģi. temperatūra man, piemēram, bija tikai 2.dienā. es, diemžēl, vissmagāk cietu, jo biju sātīgi paēdusi, tāpēc 2.dienā biju dikti nomocīta :-(
Man laikam augstākā temperatūra bija 37,2...augstāka nē...
Vnk arī nevarēju saprast-no kā man pēkšņi caureja..visu dienu jau nav uz poda jāsēž,bet tik un tā...un tā visa vēdera burbuļošana...
A galvassāpes un bezspēks arī nav raksturīgs šim vīrusam??? (t)
Eh...tad tagad es saprotu no kā man tik ĻOTI sāp galva un vienmēr ir izteikts bezspēks,ka neko negribas,nevaru...tizlums..jo agrāk nekad tik traki tā nebija...
Tagad pat galva sāp,ka nezinu,ko lai dara :-/ Ne nogulēt,nekā...
Atkal kkāds vīruss plosās!!! (e)
hmm man laikam Nospa stāvēja pie gultas, nezinu īsti, māsīca iedeva, teica, ka būs okei. ak un es biju pie ārsta, viņa ieteica Maalox, bet tas 3 Ls par iepakojumu :-/
Es gan visu varu ieēst..vismaz piespiežos..Man arī šī ir 2. vai 3.diena..laikam man vnk ir vieglaķā formā...
Tikai tās galvassāpes un bezspēks ir neizturams...tāpēc jau man likās jocīgi...pirms tam nekas tāds nebija un tad pēkšņi tā-slikti...ceru,ka gultas režīms nav jāievēro :-) Pat acis nedaudz miglojas... 8-)
man arī 2 dienas bija problēmas ar vēderu- smaguma sajūta, sāpes. bija arī sajūta, ka tūlīt vemšu, taču nevēmu. apetītes sākumā nebija, pēc tam ēdu kā parasti. temperatūras nebija, bet toties bija nespēks.
MR sākās 4 dienas ātrāk :-| nezinu, kāpēc tā? varbūt aukstā laika dēļ.