Es arī gribu šampanieti, BET nedrīkstu, Man pēdējā laikā dzirkstošie diiiiikti dod galvā. Man, patiesībā, viss dod galvā.. (t) :-D
Skatos krievu humoršovu ar Urgantu un domāju, ka žēl, ka šis ir aizņemts.. :-P :-D
Pālis, par laimi, izgājis. Notiek nākmaais process-morālā poha un sevis šaustīšana. Cenšos atcerēties, ko vel ne īpaši gudru izdarīju par ko man būtu jāuzņemas atbildība.
Bet ēsgriba man nenormāla-esmu apēdusi visu ēdamo, kas ir -negatavojams un uzreiz ēdams, nu saprotu,ka būs jāgatavo. Tā,ka es pie Tava galdiņa, bet ar kaut ko garšīgu?
johaidī jūs te visas kārdiniet :-D
draugs prom darbā..man arī kaut ko prasās laika īsināšanai! mans veikals jau ciet!
aprobežojos ar veselīgo colu un veselīgajiem čipšiem-tiiik sen nebija ēsti :-D
jā,es arī gribu šampi..
Un par kilogramiem runājot,no nedēļas sākuma saku ievērot veselīgu uzturu...nu vnk needu nekādas maizes un ceptus treknus ēdienus,bet nu protams,tagad tējas krūze rokās un šokolāde blakus...
Vīrietis nokaitināja..
āh,,jūtos vientuļi..
ķirbi, Tu nelielies, bet es arī esmu nometusies un tagad jūtos baigā vecene. :-D :-D Protams, jokoju, bet patīkami. Tikai es NEVIENAM nesaku,kādus trikus es tur izmantoju. :-P
valdziņ, es tak pie sevis taisīju cosmo tusiņu, arī visas nepazīstamas. Un nekāda, vaina, sapazinos, papļāpājām. es ne pret vienu slikti neizturos. :-) Nu cenšos. :-D :-D