Sveikas man drīz gaidas viesības viesu namā konkrēti - drauga draugam dzimšanas diena un ielūgumā norādīts ierasties kokteiļkleitā tātad jautājums iet pie friziera taisīt frizūru vai atstāt matus vnk taisnus :-D
tas jau jāskatās pēc taviem matiem, kokteiļkleitas, make-up , dažām vnk iztaisnoti mati izskatās daudz,daudz labāk,koptām nekā sazin kādi frizieru veidojumi :-D
Man,piemēram, nepatīk kā izskatās frizētavās iestīvinātās frizūras! Tik mākslīgi un žēl meitenes, ka viņa kā lelle nevar ne pirti ieiet, ne gulēt aiziet. Ja tā taisa tad nu uz kaut kādu dikti glauno pasākumu - kāzām, savu izlaidumu, pieņemšanu pie prezidenta utt
Ne jau uz dzimšanas dienu :)
Pa zolīdo vajadzētu domāt, ja būtu ierakstīts vakarkleita! Kokteiļkleita man asociējas ar vieglumu, ka tieši nav iespīlētās frizūras, pārāk izteiktais vakara make-up, bet tieši vieglums, viegls make-up! Kokteiļkleita drīzāk domāts, lai sievietes ierodas kā sievietes! ;)
ja Tu ikdienā jau staigā brīviem, taisniem matiem pamēģini kaut ko mazliet savadāku- kaut vai kādu pīni uzpin; interesantu matu sprādzi..lai tomēr kaut nedaudz atšķirās no ikdienas!
šādām mazām svinībām taču pats sev var visu ko izveidot, kādēļ frizieri :-P
nezinu man jau liekas ka aiziešu pie friziera tad viņš man izvēlēsis piemērotu fričeni, bet parasti esmu maldījusies jo neviens nekad necenšās ne izvērtēt sejas formu ne to vai tiešām piestāv lokas vai pacēlums vnk mauc jo lielaka daļa ta taisa tad jau noteikti ka man ar piestavesss u. tml
čolku man ar nogrieza galīgi neizvērtējot manus matus tagad mokos jo nav kā visām brīvi krīt bet gan abas čolkas puses gaisā līdz ar to katru ritu ar fenu kemmi un uudeni jāņemās lai nogludinātu ai labi man te sirsniņa sasaapejas tapec izliku savu bedu :-)
pašai bailes ja uztīšu ruļļus tad nakamajā dienā kas nepatiks un darbs vējā