http://www.frizieris.lv/?glb=4&t=item&id=1203&
lietoju šo. Man kādus 5 gadus bija melni mati (nu tagad arī ir :D), izņēma ļoti labi ārā, sanāca gaiši rižīgi. Bet tur kaut kāds prikols, ka pēc tās izņemšanas jāpagaida laiciņš, kamēr krāsot citu krāsu, a es nākamajā dienā nokrāsoju TUMŠI BLONDUS, bet atnāca atpakaļ melnā matu krāsa.
tur laikam vajadzēja 5 reizes izmazgāt pēc krāsas izņemšanas. Bet nevarēja tā - 5x vienā dienā... jāpaiet vairākām dienām. Ja ir iespēja tupēt mājās, tad iesaku! :D
jā, viņš ir pievienots pie sadaļas balinātājs, bet, cik aprakstā rakstīts uz kastītes un cik man tā pārdevēja teica - ka nav balinātājs. Un ar matiem arī man viss ok pēc tam bija, lai gan 2 x iebliezu iekšā :)
berry, cik ilgi tev bija tumšie mati? man ir tumši mati jau 7 gadus un esmu sadūšojusies tikt vaļā no tumšajiem, jo mani dabīgie ir gaiši. domāju, cik ilgā laikā to lai dabūn un vai nesabojāšu matus pilnībā. :-/
Aienīze - man nebija atauguši mati, grūti spriest :D laikam, ka nekas, jo nav, ko ņemt ārā. Vai arī - ja nu tiešām šeit ir klāt balinātājs, tad nedaudz izbalinās!
Es esmu dzirdējusi, ka pēctam mati sākot krist ārā, jeb paliekot kā salmi. Tās ir baumas? Es arī jau kādus 5 gadus esmu melnmate un man sāk pamatīgi apnikt, bet bail palikt vispār bez matiem, jo man jau tā nav īpaši paveicies ar garumu/biezumu.
Es arī lietoju to pašu, ko berry...
Ar vienu iepakojumu vienā dienā divas reizes ņēmu nost krāsu. Uzreiz pēc tam krāsoju ar tumši blondu krāsu, kas sanāca kā tumši brūna. Tad jau man tāpat sanāca kā berry...
man mati bija tumši brūni, krāsoti kādu nepilnu gadu. Bet tāpat neizņēma to krāsu tik smuki. Pēc laika pirku vēl vienu iepakojumu. :-/
Edie - tas atkarīgs no sākotnējiem matiem, cik veselīgi. Man pēc šī līdzekļa nekas tāds nebija. Kad vienreiz izbalināju ar balinātāju, tad gan sūdīgāk palika, bet arī nebija tā, ka galīgie salmi un kristu ārā...