Es vairs neko nesaprotu...

Reitings 110
Reģ: 23.12.2010

Nesen sāku tikties ar foršu puisi. Likās,ka viss ir ok, bet šodien viņu ieraudzīju kafūzī sēžam ar draugiem. Kad gāju atpakaļ ceļā garām ,tad viņa vairs tur nebija. Bija tikai draugi, kuri ķiķināja kā 12 gadīgas tīnītes. Kad virzījos uz izejas durvīm, tad dzirdēju,ka viens draudziņš sauca atpakaļ puisi. WTF? Kas tie par bērnudārza gājieniem? Ko tas vispār nozīmē? Pieaudzis cilvēks (22g) slēpjās no meitenes? Vispār esmu šokā un ko man darīt,ja viņš mani aicinās uz satikšanos? Es tieši biju nopriecājusies,ka beidzot kāds normāls puisis, bet te tev nu bija...laikam jau man vienīgajai vajag, vajadzēja šīs attiecības (t)

10.01.2011 19:29 |

Reitings 110
Šodien uzzināju,ka šis čalītis izplata baumas, ka es esmu viņa meitene. Baigi forši uzzināt no citiem ar ko es ITKĀ esmu kopā. Es viņu novākšu. (e)
WTF? Tad bēg, tad izplata baumas, tikai tas jau nekas,ka ar mani jau 2 nedēļas nav sazinājies, runājis. :-D (e)
13.01.2011 18:25 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Tak redzams, ka Tev pašai baigais prieks par to, ka viņš tā saka! :-D Nu dusmīga jau toč neesi!
Bērnudārzs! :-D :-D Bet nu neapvainojies!Daudzi uzvedās kā mazi bērni, ja kāds iepatīkas! :-D
13.01.2011 18:31 |

Reitings 110
Nepriecājos. Esmu punktuāla plānotāja, kura grib , lai svarīgas lietas ar MANI saskaņo, nevis es to uzzinu no citiem. Galīgi garām. :-/
13.01.2011 18:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits