A man uzmetusies milzīga pumpa uz muguras, pat divas, bet es Lasenzā nopirku smuko babydoll un plānoju šon pārsteigt vīru, bet tā pumpa aaaaa, nekāds doggystyle nesanāks, pažēlojiet mani :-D
Atbilde becky uz komentāru manā diskusijā "Jūtos nožēlojami" - ja man atmiņa neviļ tad tu esi tā vīra krāpēja, kurai ir ērti krāpt un dzīvot uz vīra kakla. A ko darīji,ja tevi pametīs, tad arī tev no lsbklājības nebūs vairs ne smakas.
nafig man tādu beibijdolu, vnk gribēju teikt priecājies kamēr vari :-D pati sev esi uztaisījusi ar savām izdarīdām laika degli. ātrāk vai vēlāk visi nedarbi nāk gaismā. :-D
Becky, ja kaut ko jaucu, tad ļoti atvainojos, bet man liekas, ja tā biji tu kas rakstiji ka bez sirdsapziņas pārmetumiem krāpj vīru, bet šķirties netaisās jo visu ko vēlas pērc.
Becky-ja nopietni ,ta ir vienkarsi pumpa ,vai augonis,kura strutas ieksa?Jauzliek kaut kas ,kas velk strutas ari-attaisa vala to bruci!!!Tas nopietni :-P
Es iedomajos tevi ar kapostu lapu uz tas pumpas un seksojoties!!! :-D
Nevienu no kosmetikas kidzekliem neliktu virsu-var vel vairak pasliktinat to iekaisumu-tad jau tiesam kapostlapu-esmu dzirdejusi ,ka palidz! :-)