PinkCandy-es zinu, ka es tev riebjos, vismaz ta var spriest pēc komentiem manā tēmā, bet neko darīt, tas ir forums.
runajot par soļanku, man ģimenē ir vairāki sertificētie pavāri un par soļaknku daudz ko zinu :)
saksim ar kartupeliem-tie īstā soļankā vispar nav paredzēti! liek jau gan, bet ja gribi īsto, tad neliec, tie tikkai visu bojā!
ja, citros ir pati galvenā lieta, lai tas vispar garotu viss pēc soļankas-veselu citronu vajag izspiest un viss. Skeeliites liek tikkai garnīram ;)
pamatā jau vispar janem buljons bet ja nav, ari nav skāde ;)
no sākuma sacep uz pannas daudz daudz daudz sīpolus ar burkaniem un tomātu pastu, kad tas sacepts, tad to liek taja buljonā vai udenī, ja nav buljons, tad pievieno marinetus gurķus,papriku, bet ne daudz, žāvetu gaļu kadau 2vus veidus, cīisnus (vēlams vīnes vai kaut kadus kūpinātus) un pavāri! + visas garsvielas un ja nebiaj buljon, tad kadus 2 lielopgalas vai versa kubicinus. tad piespied citronu un iemet oliives melnās. var pievienot dzintara kauseto sierinju, vins dod tadu biezumu un krēmīgumu! solankai jābūt biezi.
lai labi garšo.