sveikas meitenes... gribu padaliities ar savu mazo probleemu. varbuut kaada var dot kaadu padomu.
mees ar savu civilo viiru dziivojam pie vinja vecaakiem(jau divus gadus) mums ir beerninjsh,un taa mees te dziivojamies. aizvaakties prom nav iespeejas. un briiziem pat liekas,ka iznemot mani to nevienam nevajag... paaris meeneshus atpakalj mans viirietis aizbrauca uz aarzemeem pelniit.un taa es paliku kopaa ar vinja vecaakiem. saakumaa viss bija ok,bet peec kaada laika saakaas iists murgs! es nevareeju pat uz veikalu aiziet-vinja mamma uzreiz domaaja ka es skrienu pie kaada cita(taa vinjai laikam ir kkaada maanija) un taa vinja visu laiku mani censhas pataisiit par mauku...zvana maneejam un staasta sevis izdomaatos staastinjus,a shis vinjai tic.! un loogiski bez striidiem nu nekaadiigi. vinja visu laiku liem muusu attieciibaas,par par visaadiem siikumiem! vinjai vienmeer jaapasaka savs viedoklis,kursh peec vinjas domaam ir pats pareizaakais! shodien vinja kaarteeejo reizi naaca runaaties,mana atbilde vinju neapmierinaaja un vinja nobljaavaas kaut es pakaartos vienreiz,tad buutu miers...
shtrunts par vinju,abidna ir tas,ka mans viirietis vinju atbalsta,jo juutas vinjai paraadaa par to,ka dziivojam pie vinja vecaakiem! vinjsh vinjai nevar skaidri pateikt,lai liek muus mieraa...
meitenes,paliidziet!!! ko man dariit??? :%27-(