Es arī esmu līdzīgā situācijā, tiesa man ir 20 gadu. Un ilgu laiku nevarēju saprast, kāpēc - uzskatu sevi par gana simpātisku, augumam arī nav ne vainas (plakans vēders, krūtis ir, dibens ir, protams, ir arī liekie kg, bet ne tik daudz, lai uzskatītu sevi par resnu), esmu gudra, gan akadēmiski, gan 'pa dzīvi', jautra, atvērta, aktīva, interesējos par tik daudz dažādām lietām, sportoju, labi ģērbjos utt.utjp. Likās, kamooon, esmu superčiksa, kāpēc esmu viena??
Un tad es sapratu, ka tieši tāpēc, ka man liekas, ka esmu superčiksa, esmu radījusi savā zemapziņā, ka esmu tikai superčaļa vērta, jeb man ir noteikti kritēriji,kas atlasa potenciālos puišus un, ja kāds uzrodas, sāk pievērst uzmanību, kaut kas man neder.. Uzmanības patiešām (it īpaši izklaides vietās) netrūkst, bet esmu kļuvusi par nedaudz sniega karalieni, tēloju nepieejamo un man brīžiem liekas, ka vispār nepatīk komunicēt ar tiem, manuprāt, ne tik foršajiem puišiem. Tādēļ nonācu pie secinājuma, ka pati vainīga esmu un visa problēma manī.. Pamazām cenšos mainīties un ceru, ka viss vērsīsies uz labo pusi :)