Šis viss jau savstarpēji saistīts, bet nu, jā, mani satrauc.
Lieta tāda, ka kopš oktobra strādāju sēdošā darbā, kur visa diena jāpavada pie datora, tad vēl ir lekcijas, kurās arī ir jāsēž, līdz ar to man kopš oktobra ir ūber sēdošs dzīvesveids un arī aprises liek par sevi manīt.
Tā kā man darba laiks ir 6h dienā, tad man oficiāli pusdienlaiks nepienākas, atliek našķoties darba vietā, vai ēst gatavās maizītes, kas ir ļoti neveselīgas ar visām majonēzēm un sazin vēl ko.
Laika vingrošanai man ar nepaliek, vienīgi, ja bastoju lekcijas :-D
Bet nu jā-es gribu dabūt nost to, kas man pēdējo 3 mēnešu laikā un pa svētkiem ir nācis klāt.
Varbūt ir kādi vitamīni, dabīgas zāles, kas liek mazēt ēst un mazina ēstgribu?
Vakar mēģināju sevi ierobežot-brokastīs dažas barankas, pusienas-lapu salāti ar tomātiem, olīveļļu, sāli, pipariem.
Otrajās pusdienās-Miežu putraimu putra uz piena/ūdens bāzes ar krējumu, vakariņās biju domājusi ēst salātus, bet taisot draugam vakariņas apēdu karbonādes gabalu, un tad nu vakariņās man bija karbonādmaizite ar Lāču rudzu maizi. Vakar miru badā. :-D :-D
Šodien brokastīs-pus šķēle rudzu maizes, pagaidām ir ok, bet cēlos jau sešos, brokastis ēdu 6.30.
Strādāju līdz 14.00, neko nepaņēmu uz darbu, lai nevarētu našķoties :-D
Tad nu redzēs kā pārdzīvošu dienu.
Vispār esmu atkarīga no saldumiem, tagad vēl mums no Ziemīšiem stāv divi maisi ar šokolādēm un končām, bet piespiežos neēst.
Ļoti gribētu iet uz zāli-kādām nodarbībām, lai nebūtu sevi tā jāierobežo, bet nu vispār es esmu lielākais ģimenes ēdājs.