Davana no drauga

Reitings 142
Reģ: 29.01.2009

Apsoliju jums no rita uzrakstit par draugu un vinja vakardienas davanu. Tagad biku laiks ir darba kamer sefene izgajusi ara no darba.

Vakar draugs pirmo reizi bija pie manis, atnaca ar vinu un smuku iepakojumu, kura bija karen millen kleita, staipiga, bet draugs man uzdavinaja 2 izmerus pa mazu un vienalga nedereja. Pec tam saka runat par to, ka es varetu georgs sporta klubu, kas pie zemitanu tilta sakt apmeklet un, ka vinjs man sporta kluba abonamentu uzdavinas..Nezinu ko domat?Vai esmu paaraak spekjiiga prieks vinja, ka sporta kluba abonamentu man davinas?Kaa man to uztvert - kaa daavanu vai apvainojumu un kaa juus manaa vietaa reageetu?

03.01.2011 20:17 |

Reitings 82
Reģ: 03.06.2013
Janai gribējās atrast vēl kādu diskusiju , kurā sevi paslavēt :D
Aiz neko darīt pēta gadiem vecas tēmas.
06.06.2013 10:58 |

Reitings 8272
es domāju, ka varbūt tas ir neliels mājiens par to, ka 'tu varētu kļūt nedaudz tievāka, bet tas nav nekas slikts.
varbūt viņš pats vnk ir sportisks cilvēks un vēlas, lai otram arī būtu līdzīgs dzīvesveids. es tikai par ko tādu priecātos, jo sporta kluba abonementi nav no tiem lētākajiem un par savu naudu es netaisos tādus pirkt.
varbūt jūs varat apmeklēt kopā kādas nodarbības?
06.06.2013 11:36 |

Reitings 8272
nu WTH? es tikai tagad pamanīju, ka tēma ir izveidota 2011.gadā :D nu bet, kas tā dara? :D
06.06.2013 11:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits